Grupa «Framest» pārcēlusies dzīvot uz Jūrmalu (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

Vokālā grupa «Framest», kas šovasar pārstāvēs Latviju starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis 2012», sakravājuši koferus un pārcēlušies uz dzīvi Jūrmalas viesnīcā «Eiropa».

Vokālās grupas «Framest» dalībnieki Edgars Janovs, Elīna Šmukste, Jānis Ķirsis, Mikus Abaroniņš un Beāte Zviedre līdz pat augustam par savu mājvietu dēvēs Jūrmalu. Abas solistes Beāte un Elīna smej, ka ceļa somās līdzi paņēmušas teju vai visu garderobi un citas sadzīvē nepieciešamas lietas.

Lai arī «Jaunā viļņa» skatuves tērpus grupai «Framest» dizainēs Krievijas modes mākslinieks, ikdienas stilu un ballīšu tērpus latviešu mūziķiem palīdzēs sakombinēt bloga «Kids Gazette» autore un grupas «Prāta Vētra» taustiņnieka Māra Mihelsona dzīvesbiedre Santa Bindemane.

Elīna Šmukste (no labās) un Beāte Zviedre savu stilu papildina ar Latvijā ražotām «Artbag» rokassomiņām
Elīna Šmukste (no labās) un Beāte Zviedre savu stilu papildina ar Latvijā ražotām «Artbag» rokassomiņām Foto: Sejas.lv

Savukārt, lai katru dienu «Jaunā viļņa» pasākumos labi izskatītos, ar apģērbu grupas «Framest» dalībniekus nodrošina tirdzniecības centrs «Spice», bet abām grupas solistēm sievišķīgas rokassomiņas uzdāvinājis Latvijas zīmols «Artbag».

No agra rīta līdz pat vēlam vakaram Jūrmalas kinostudijas «Cinevilla» zālē notiek mēģinājumi. Grupas «Framest» menedžere Austra Savicka sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāja, ka grupas mūziķi katru dienu mēģinās no 10 līdz 12 stundām un elpu atvilkt izdosies vienīgi ēšanas pauzēs. Turklāt «Framest» nepamet mēģinājumu telpu arī tad, kad savus skatuves priekšnesumus mēģina citi konkursanti, jo konkursa režisors Alksandrs Revzins ik pa brīdim sniedz norādījumus arī citiem dalībniekiem.

Vokālās grupas "Framest" mūziķu ikdienas vizuālo tēlu veido Santa Bindemane
Vokālās grupas "Framest" mūziķu ikdienas vizuālo tēlu veido Santa Bindemane Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv
Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu