Aņisins tomēr nespēlēs Znaroka «Dinamo» (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas 2011./2012. gada sezonas labākais vārtu guvējs Mihails Aņisins nākamajā sezonā tomēr nepārstāvēs Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas «Dinamo» komandu, vēsta izdevums «Sport-Express».

Aizvadīto sezonu Aņisins sāka Čehovas «Vitjaz» rindās, bet neilgi pirms izslēgšanas spēlēm pārgāja uz Znaroka un Vītoliņa trenēto «Dinamo» vienību, palīdzot tai triumfēt KHL čempionātā.

Sportista tēvs atklājis, ka Aņisinam ir konflikts ar «Dinamo» komandas ģenerāldirektoru Andreju Safonovu, kā rezultātā uzbrucējs atteicies spēlēt pašreizējās Gagarina kausa īpašnieces rindās.

Tiek ziņots, ka Aņisins nav apmierināts ar līguma nosacījumiem, kuru pamatā ir zemais atalgojums. «Pie tāda cilvēka kā Safonovs es nespēlēšu arī par 100 miljoniem,» viņš sacīja.

Gagarina kausa izcīņā Aņisisns piedalījās 21 spēlē, kurā izcēlās ar 14 vārtu guvumiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, palīdzot Maskavas «Dinamo» komandai KHl finālā 4-3 pieveikt Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvēto Omskas «Avangard».

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu