Sākas mūzikas un sporta festivāls «Fonofest» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien (jau no plkst.15) un sestdien Uplandos pie Cēsīm sāksies mūzikas un sporta festivāls «Fonofest», kas papildus daudzpusīgai mūzikas programmai piedāvās arī plašas sportošanas iespējas. Festivāla muzikālā programma šovasar būs baudāma uz piecām skatuvēm - «Main Stage», «Cēsu alus skatuves», «Rock Stage», «RedBull Tourbus Stage» un dīdžeju telti.

«Main Stage» viesi šoreiz būs «The Asteroids Galaxy Tour» no Dānijas, «Pērkons», Gacho, «Labvēlīgais tips», «Pienvedēja piedzīvojumi», «The Sound Poets», «Oranžās brīvdienas», «Beans On Toast» no Lielbritānijas, «On The Roof» un «Funcoolio».

Uz «Cēsu alus skatuves» šovasar uzstāsies grupa «Deep Insight» no Somijas, «Linga», «Malcolm Lincoln» no Igaunijas, «Colours Of Bubbles» no Lietuvas, «Laime pilnīga», «Inokentijs Mārpls», «Momend», «The Happy Endings» no Austrālijas, «Transleiteris», «Positive For», «Pyro Trees», «El Trio».

Savukārt uz rokmūzikas skatuves šoreiz festivāla apmeklētājus izklaidēs «The Korea» no Krievijas, «Heartbeat Parade» no Luksemburgas, «Insane» no Ungārijas, «Sanctimony», «All Day Long», «Moving To Ashbury» no Zviedrijas, «Before A Burning Earth» no Polijas, «Faithful In Misfortune», «Emerald» no Igaunijas, «Double Blast Heroes», «Ghetto Zloba» un «Rebel Riot».

«RedBull Tourbus Stage» klausītājus priecēs «Satellites LV», «Astro’n’out», «Galaxy Bosons», «Crow Mother», «Smind», bet kā dīdžeji festivālā viesosies Egons Reiters, Artis Dvarionas, Arturs Mednis, kā arī «Rudd & Alekss».

Mūzikas un sporta festivāls «Fonofest» norisināsies jau astoto gadu, pulcējot Latvijā un pasaulē atpazīstamas grupas, kā arī nodrošinot plašu klāstu sportisko aktivitāšu visdažādākajām gaumēm.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu