Ola Onabule sūta Latvijas džeza draugiem sveicienu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Saulkrasti Jazz Festival 2012» galvenais viesis Ola Onabule ir sagatavojis virtuālu sveicienu Latvijas džeza mūzikas draugiem (skat. video).

Ola Onabule Saulkrastos uz galvenās «Saulkrasti Jazz Festival» skatuves atpūtas kompleksā «Minhauzena Unda» kāps sestdienas, 21. jūlija vakarā.

Biļetes uz sestdienas koncertu nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs, un to cena ir 10 lati. Ir nopērkamas arī nedēļas biļetes, kuru cena ir 25 lati, un ar tām ir iespēja apmeklēt pilnīgi visus Saulkrasti Jazz Festival 2012 koncertus.


Ola Onabule

Ola Onabule ir nigēriešu soul-jazz dziedātājs, kurš ir uzrakstījis, ierakstījis un producējis septiņus albumus. Ola ir uzstājies uz pasaules lielāko festivālu galvenajām skatuvēm. Viņš ir bijis vienīgais mākslinieks Viktorijas un Deivida Bekhema kāzās, kā arī uzstājies kopā ar tādiem pasaules labākajiem žanra māksliniekiem kā Al Jarreau, Dianne Reeves, Joe Zawinul, Roberta Flack, Natalie Cole un Roy Hargrove.

Olas jaunākajam albumam, kas iznācis 2012. gadā, ir nosaukums «Seven Shades Darker». Tā ir modernā klasika, kuras saknes meklējamas 60. un 70. gadu soula un blūza mūzikā. Šis albums nomierina, tajā pašā laikā mūzikā ievīti sarežģīti afrikāņu mūzikas elementi. «Mana mūzika nāk no citas valodas, bet es rakstu ar sirdi un vēlmi, lai manas dziesmas tiktu sadzirdētas un lasītas,» par sevi saka pats Ola.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu