Aicina uzmanīties no viltotu «Positivus» biļešu iegādes (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Positivus» festivāla rīkotāji aicina cilvēkus nepirkt biļetes «no rokas», lai izvairītos no viltotu biļešu iegādes.

«Katru gadu pie festivāla vārtiem sastopam simtiem cilvēku ar nederīgām, viltotām biļetēm, kas, gribēdami ietaupīt dažus latus, tikuši apkrāpti,» komentē «Positivus» festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

Festivāla rīkotāji stingri iesaka nepirkt biļetes «no rokas», bet iegādāties tās tikai «www.positivusfestival.com» vai «Biļešu servisa» oficiālajās tirdzniecības vietās. Viņi atgādina, ka uz «Positivus» festivāla biļetes ir skaidri norādīts: biļetes kopēšana, tālākpārdošana un izplatīšana komerciālos nolūkos ir stingri aizliegta.

«Positivus Music» pārstāve Zane Peneze teica, ka patlaban internetā ir atrodami dažādi piedāvājumi iegādāties festivāla biļetes. «Positivus» festivāla rīkotāji nav vērsušies policijā, skaidrojot, ka to var darīt apkrāptie cilvēki.

Jau ziņots, ka sestais mūzikas un mākslas festivāls «Positivus» Salacgrīvā sāksies 20.jūlijā. Pasākumā paredzētas astoņas skatuves, savukārt galvenie mākslinieki šogad būs «Keane», «Friendly Fires», «King Charles», «Manic Street Preachers», «The Vaccines», Damjens Raiss.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu