Modele Anna Cine ar mīļoto atpūšas Bergenā (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Savulaik Latvijā populārā modele Anna Cine, kura nu jau pāris gadus dzīvo, audzina dēlu Adrianu un strādā Krievijā, beidzot iemīlējusies. Viņas izredzētais ir norvēģis Stians Dammers.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Anna Cine atklāj, ka nupat kā atgriezusies Maskavā no nedēļu ilga atvaļinājuma, ko pavadījusi mīļotā vīrieša Stiana Dammera dzimtajā Norvēģijas pilsētā Bergenā.

Anna Bergenas Sognefjorda akvārinārijā
Anna Bergenas Sognefjorda akvārinārijā Foto: No personiskā arhīva

«Nosvinēju dēla trīs gadu jubileju un, tā kā man bija atvaļinājums, tad devos atpūtas braucienā pie sava mīļotā uz Norvēģiju. Stians bija parūpējies par izklaidi un atpūtu. Kāpelējām pa kalniem, kas Bergenas iedzīvotājiem skaitās normāla pastaiga. Gājām apskatīt pilsētu un iepazināmies ar arhitektūru un ēkām, kas iekļautas UNESCO pasaules kultūras mantojumā. Vizinājāmies ar jahtu pa Norvēģu jūru, kā arī ar funikulieri pacēlāmies Fleiena kalnā. Stians bija pārsteigts, ka esmu tik labā sportiskajā formā. Paciemojos ne tikai Stiana darba vietā, bet apciemoju un iepazinos ar viņa vecākiem. Pirms prombraukšanas mīļotais mani aizveda uz slaveno zivju tirdziņu, kur iegādājāmies krabjus, krevetes un ikrus. Pirmo reizi mūžā ēdu krabjus. Tas bija lielisks atvaļinājums,» par piedzīvoto Norvēģijā stāsta Anna.

Lai arī viņa ir priecīga par izdevušos braucienu uz mīļotā vīrieša dzimteni, Anna atklāj, ka, kāpjot kalnos un vizinoties ar jahtu, paspējusi iegūt ādas apdegumu. «Nesaprotu kā man tas izdevās, jo Bergenā visu cauru gadu līst lietus,» pārsteigta ir Anna.

Savulaik Latvijas populārākā modele, šarmantā rudmate Anna Cine bija precējusies ar kādreizējo Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāra pienākumu izpildītāju Andreju Cini. Mīlestības jūtu vadīta Anna bija pārcēlusies uz Latviju. Taču abu laulība bija nolemta neveiksmei un 2009. gadā Annas un Andreja laulība tika šķirta, kā rezultātā modele pārcēlās uz dzīvi Maskavā. Anna tobrīd gaidīja savu pirmdzimto, kas dzimis attiecībās ar liepājnieku Slavu. Tiesa gan, attiecības ar gaidāmā mazuļa tēti Annai neizdevās saglabāt.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu