Zane Skrastiņa LTV stāsta par dzīvi bez Kārļa (17)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Pērnruden traģiski bojā gājušajam hokejistam, «dzelzs vīram» Kārlim Skrastiņam apritētu 38 gadi. Viņa vistuvākie cilvēki – sieva Zane ar meitām Karolīnu, Laurēnu un Vivienu dzīvo ASV, taču patlaban viesojas Latvijā un LTV raidījumam «Panorāma» stāsta, kā ir dzīvot bez vīra un tēva.

«Mums Kārļa pietrūka vienmēr, jo viņš sevi visu atdeva hokejam. Bet tagad viņa pietrūkst tā, kā nekad! Līdz sirdssāpēm!» Tā izcilā latviešu hokejista Kārļa Skrastiņa 38.dzimšanas dienā saka viņa tuvākie cilvēki - sieva Zane un mamma Ieva.

Kārļa Skrastiņa mūžs traģiski aprāvās pērn 7. septembrī, kad, avarējot lidmašīnai, bojā gāja visa viņa hokeja komanda - Jaroslavļas «Lokomotiv».

Izcilais latviešu hokejists Kārlis Skrastiņš, kurš pagājušā gada 7.septembrī traģiski gāja bojā līdz ar savu komandu - Jaroslavļas "Lokomotiv"
Izcilais latviešu hokejists Kārlis Skrastiņš, kurš pagājušā gada 7.septembrī traģiski gāja bojā līdz ar savu komandu - Jaroslavļas "Lokomotiv" Foto: Kaspars Volonts


Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu