Čigānu mīla! Anna Dribas un Rinaldo nav šķīrušies (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Lai arī mediji vēstīja, ka ugunīgais mīlētāju pāris, kas ir kopā gan ikdienā, gan uz skatuves, - Anna Dribas un Rinaldo - ietur pauzi savās attiecībās un it kā pat esot pašķīrušies, Rinaldo sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» noliedza šādas runas un atzina, ka joprojām mīl Annu un ir kopā ar savu mīļoto sievieti.

Pagājušās nedēļas nogalē Anna Dribas draugu kompānijā un kopā ar savu mīļoto, grupas «Riči» solistu Rinaldo jeb īstajā vārdā Ritvaru Sunīti svinēja savu 24. dzimšanas dienu. Nekas neliecina, ka Anna un Rinaldo piedzīvotu krīzi attiecībās. Abi joprojām ir kopā un bauda mīlestību.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Anna apstiprina, ka īpaši sirsnīgā gaisotnē aizvadījusi savu jubileju. «Bija jautri. Pati klāju svētku galdu, cienāju draugus ar gaļas ēdieniem un salātiem. Gribējās kaut ko īpašu, tādēļ biju pasūtījusi marcipāna torti ar rozēm. Neko īpašu jau nerīkoju, vienkārši un patīkami pasēdēju draugu lokā. Manā dzimšanas dienā bija tāda tveice, ka beidzot sajutu, ka ir atnākusi īsta vasara,» teic jubilāre.

24. dzimšanas dienu Anna sāka svinēt jau deviņos no rīta savā jaunajā darba vietā. «Nemaz negaidīju apsveikumus no jaunajiem kolēģiem, jo pavisam nesen sāku strādāt par biroja administratori. Protams, ka mans jaunais darbs atšķiras no tā, ko es vienmēr savā dzīvē esmu darījusi. Tas man ir kā jauns izaicinājums un domāju, ka man ir vērts pamēģināt. Taču tas nebūt nenozīmē, ka es vairs nedziedāšu. Šovasar man ir piedāvājums dziedāt koncertprogrammā ar tādām estrādes zvaigznēm kā Olgu Rajecku un Uģi Rozi, kā arī aktieriem Lilitu Ozoliņu, Mirdzu Martinsoni un Vari Vētru. Man jau ļoti patīk sadarboties ar šiem cilvēkiem, kuri ne tikai daudz sasnieguši savā dzīvē, bet arī ir lieliski sarunu biedri,» uzskaita Anna.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu