Zigmars Liepiņš izsludina papildkoncertu Dzintaros (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No privātā arhīva

Pateicoties milzīgajai skatītāju interesei, komponists Zigmars Liepiņš 24. augustā Dzintaru koncertzālē izsludina savas 60. jubilejas koncertu sērijas «Zigmars Liepiņš. Atgriešanās» papildkoncertu, informē producents Juris Millers. Lai arī līdz jubilejas koncertiem ir atlicis pusotrs mēnesis, uz koncertu 23. augustā visas biļetes jau ir izpirktas, bet uz koncertu Liepājā, kur 19. augustā tiks atklāta jubilejas turneja, ir atlikusi vien trešdaļa biļešu. Biļetes uz papildkoncertu būs pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs no pirmdienas, 9. jūlija.

Klausītājiem un skatītājiem ir iespēja apmeklēt arī koncertus Valmierā (25. augustā) un Jēkabpilī (26. augustā). Skatītāju milzīgā interese par Zigmara Liepiņa jubilejas koncertiem ir likumsakarīga – viens no tautā mīlētākajiem komponistiem vairākus gadus praktiski nekoncertēja, pievēršoties tikai lielformāta darbiem teātra un akadēmiskajā mūzikā.

Svinot savu 60. dzimšanas dienu Zigmars Liepiņš uz vienas skatuves pulcēs savus mīļākos dažādu paaudžu dziedātājus – Latvijas mediji jau par unikālu ir nodevējuši savulaik leģendārā dueta – Mirdzas Zīveres un Imanta Vanzoviča gaidāmo atgriešanos uz skatuves, kuriem līdzās kāps arī Igo, Aivars Brīze, Niks Matvejevs, Dons, ieva Kerēvica, zane Dombrovska, Ginta Krievkalna, kā arī Fredis un Ufo.

Koncertos skanēs populārākās komponista Zigmara Liepiņa sarakstītās dziesmas no rokoperas «Lāčplēsis», izrādēm «Vadonis», «Adata», operas «Parīzes Dievmātes katedrāle», kinofilmas «Vajadzīga soliste» un citi tautā iemīļoti skaņdarbi.

Biļetes uz šo un pārējiem Zigmara Liepiņa koncertiem «Atgriešanās» nopērkamas visās «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu