Reiniks spēlēs princi uzvedumā «Princese uz zirņa» (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Deinats

Senās mūzikas festivāla ietvaros bērni tiek aicināti uz koncertuzvedumu «Princese uz zirņa» Rundāles pilī 14.jūlijā. Plkst.12 pils pagalmā bērniem būs iespēja nogrimēties un piedalīties radošajās darbnīcās, savukārt plkst.13.30 pils Baltajā zālē sāksies koncertuzvedums, kurā tiks izspēlēta, izdziedāta un izdejota pazīstamā Hansa Kristiana Andersena pasaka «Princese uz zirņa», informē «Latvijas koncertu» pārstāve Rinta Bružēvica.

Muzikālajā pasakas uzvedumā piedalīsies baroka orķestra «Collegium Musicum Riga» solisti , koris «Collegium Choro Musici Riga» un seno deju grupa «Kurzemes galma balets».

Princese būs skaistās balss īpašniece Elīna Volkmane
Princese būs skaistās balss īpašniece Elīna Volkmane Foto: Jānis Deinats

«Latvijas koncertu» producente Karina Bērziņa aicina vecākus īpaši padomāt, kā saģērbt savus mazos lolojumus atbilstoši pils etiķetei, proti, tērpā, kurā iezīmētos kaut neliels, bet senatnīgs akcents.

Tā kā Senās mūzikas festivāla koncerts bērniem notiek Baltajā zālē, vietu skaits ir ierobežots. Biļetes var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs.

Sīkāka informācija: Karina Bērziņa 29552328, 67205489

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu