Natālija Portmane kāzām jaunu kleitu nešūs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jau sen klīst runas par skaistās aktrises Natālijas Portmanes un viņas dēla tēva - horeogrāfa Benžamēna Milpjē - kāzām. Daži nepārbaudīti avoti vēsta, ka pāris jau sen esot apprecējies.

Eļļu ugunī pielējis juvelieris, kurš pārim gatavojis gredzenus - pēc viņa teiktā, tie bijuši laulību gredzeni. Taču aktrise un viņas «vīrs» visādi kratījušies vaļā no runāšanas par savu ģimenes stāvokli un centās no jezgas un uzmanības pasargāt savu dēlēnu Alefu.

Taču tagad atkal presē parādījušies jaunumi par Portmanes un Milpjē kāzām. Ja var ticēt abu draugiem, tad Portmanes un Milpjē kāzas notiks 5.augustā Kalifornijā. Uz pasākumu jau uzaicināti 60 viesi - tikai tuvinieku un abu zvaigžņu tuvākie draugi.

Natālija par godu šim notikumam nemaz negrasoties pirkt vai šūt jaunu kleitu - viņa ieplānojusi kādu pieticīgu tērpu izvēlēties no savas plašās garderobes. Daudz vairāk aktrisi uztraucot kāzu svinību ēdienkarte, jo viņa pati jau daudzus gadus ir pārliecināta veģetāriete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu