«Survival Kit» aicina pieteikties brīvprātīgos darbam festivālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Tuvojoties starptautiskajam mākslas festivālam «Survival Kit», kas šogad norisināsies no 6. līdz 16. septembrim Rīgā, Tukumā, Aizputē un Siguldā, Laikmetīgās mākslas centrs aicina pieteikties brīvprātīgos, kam interesētu aizraujošs darbs mākslas notikuma organizēšanā un vadīšanā. Pieteikties iespējams līdz 20. jūlijam, rakstot projekta koordinatorei Diānai Popovai uz adresi diana.popova.mail@gmail.com ar norādi «Survival Kit brīvprātīgais», pielikumā pievienojot savu CV un norādot vēlamo darbības jomu, informē Laikmetīgās mākslas centra pārstāve Elza Zīda.

«Ja vēl neesi dzirdējis par laikmetīgās mākslas festivālu «Survival Kit», tad ir īstais laiks iesaistīties šajā piedzīvojumā, kļūstot par komandas biedru starptautiska mākslas projekta rīkošanā! Tā ir iespēja iepazīties ar māksliniekiem, smelties pieredzi kultūras pasākumu organizēšanā, praktizēt iemaņas komunikācijā, attīstīt organizatoriskās spējas, uzlabot svešvalodu zināšanas, kā arī izbaudīt māksliniecisku un radošu atmosfēru!» komentē Diāna Popova, brīvprātīgo komandas vadītāja.

Darbam festivāla ietvaros nepieciešamie palīgi

Izstāžu uzraugi, gidi

Izstādes uzraugs-gids būs atbildīgs par kādu no telpām, kurā notiks izstāde. Pienākumos ietilpst kārtības uzturēšana un mākslas darbu uzraudzīšana, asistēšana māksliniekiem vajadzības gadījumā, kā arī apmeklētāju iepazīstināšana ar konkrēto mākslas projektu. Izstādes uzraugiem-gidiem būs labi jāpārzina visa festivāla programma, lai varētu par to informēt festivāla apmeklētājus. Vēlamas latviešu, angļu un krievu valodas zināšanas. Iespēja palīdzēt arī pusslodzē un kopā ar draugu/draudzeni.

Organizatoru un mākslinieku asistenti

Asistents būs labā roka «Survival Kit» organizatoriem. Darba pienākumos ietilpst uzdevumi no palīdzēšanas festivāla sabiedrisko attiecību vadītājai, īsu tekstu rakstīšanas, festivāla informācijas atjaunināšanas internetā, līdz dokumentu kopēšanai, nogādāšanai nepieciešamajā galamērķī, asistēšanai latviešu māksliniekiem, ārvalstu mākslinieku sagaidīšanai lidostā, pavadīšana pilsētā utt. Asistentam jābūt komunikablam, uzticamam, ar augstu atbildības izjūtu, jāspēj ātri reaģēt dažādās situācijās, vajadzīgas svešvalodu zināšanas.

Pasākuma iemūžinātāji - fotogrāfi/operatori

Nepieciešami cilvēki, kam patīk tvert mirkļus. Festivāla ietvaros norisināsies daudz pasākumu, kurus nepieciešams iemūžināt foto vai video formātā.

No š.g. 6. līdz 16. septembrim Laikmetīgās mākslas centrs (LMC) organizē jau ceturto «Survival Kit» festivālu. Festivāla fokuss ir «downshifting».


Par Laikmetīgās mākslas centru

Laikmetīgās mākslas centrs ir dinamiska vienība, kas meklē mākslas saistību ar aktuālajiem procesiem sabiedrībā, apgūst pilsētu un apkārtesošo realitāti kā radošu iespēju lauku, reaģē uz izmaiņām globālajā mākslas telpā, sadarbojoties ar māksliniekiem un citām mākslas organizācijām, producējot, informējot, izglītojot, analizējot, pētot, provocējot, uzdodot jautājumus, nosaucot vārdā un nereti pārkāpjot ierastās robežas, aicina piedalīties un būt sociāli aktīviem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu