«The Factor» publisko jaunu video dziesmai «Ej bojā!» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Pašmāju smagās mūzikas grupa «The Factor» īsi pirms dalības festivālā «Summer Sound Liepāja 2012» publisko savu jaunāko videoklipu, kas veidots viņu debijas albumā iekļautajai dziesmai «Ej bojā!». Dziesmas tēma ir mūsdienās aktuālais vides piesārņojums un cilvēku vienaldzība šajā sakarā, informē grupas menedžments.

«Šis video tapis no kadriem, kas uzņemti mūsu debijas albuma prezentācijas pasākumā LMA Studentu klubā šā gada 25. februārī. Jāatzīst, ka vakars izdevās lielisks un dvēseliski silts - par spīti raksturīgi skarbajam skanējumam mūsu mūzikā un tekstos,» saka grupas vokālists Mārtiņš Kazradzis.

Arī pēc grupas ģitārista Edija Rudža domām šis video lieliski atspoguļo silto atmosfēru prezentācijas pasākumā:

«Mums patiesu prieku radīja tas, ka šis vakars patika arī mūsu viesmāksliniekiem – Ainaram Virgam un Jurim Kaukulim,

un, mūsuprāt, tas ir pagodinājums. Tas tiešām bija jaudīgi!»

Tāpat kā pirmo «The Factor» video viņu debijas albumā «Ļauj man dzert» iekļautajai dziesmai «Don`t lose your life», arī šo klipu ir veidojuši Eduards Zagainovs un Ivars Trautmanis, kuru veidotais video grupas «Instrumenti» dziesmai «Pilnīgi viens» 2011. gada Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonijā ieguva balvu par labāko videoklipu.

Grupa ir apņēmības un jaunu ideju pilna, un paralēli jauna muzikālā materiāla tapšanas procesam tā šovasar būs skatāma un klausāma dzīvajā jau iepriekš pieminētajā festivālā «Summer Sound Liepāja 2012» sestdienas naktī 01:30 uz Alternative Stage, kā arī Lietuvas festivālā «Galapagai Roko Naktys» un Liepājā notiekošajā «Fontaine Festival».

«The Factor» albums «Ļauj man dzert» iegādājams mūzikas ierakstu veikalā «Randoms» un interneta veikalā «iTunes», kā arī grupas mājas lapā (skat. resursus).

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu