«Essential» telpās darbu sāks jauns klubs «El Divino» (45)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Bijušās «Club Essential» telpas (Skolas ielā 2) pārņēmusi pasaules klubu ķēde «El Divino», kas atvērs savu filiāli arī Rīgā. Kluba atklāšana notiks divas naktis - 13. un 14. jūlijā, un biļetes jau ir iespējams iegādāties «Biļešu servisa» kasēs un bilesuserviss.lv, informē kluba pārstāvis Mārtiņš Adukonis.

«El Divino» vēsture sākas jau no 1979.gada. Kopš 1992.gada tas bija viens no prestižākajiem un arī skaistākajiem naktsklubiem Ibizas salā, uzņemot tikai izredzētākos viesus. Vēlāk tas durvis atvēra plašākai publikai, kļūstot par intīmākas gaisotnes alternatīvu otram augstas klases klubam «Pacha». Laika gaitā klubā risinājās daudzas pasākumu sērijas, ko veidoja dažādi organizatori, kā slavenākos varam minēt izdevniecību «Defected» un Rodžera Sančesa (Roger Sanchez) «Release Yourself», Hed Kandi un Miss Moneypennys naktis. Līdz pat 2009.gadam «El Divino» bija viena no galvenajām prestižajām izklaides pieturvietām uz slavenās Baleāru salas.

Kopš 1999.gada «El Divino» ir globāls klubu zīmols, kas nu jau pārstāv 11 klubus visā pasaulē. Brazīlija, Īrija, Ķīna, Maljorka ir dažas no vietām kur atrodas «El Divino» klubi. No šā gada 13.jūlija pie šīm vietām būs pieskaitāma arī Rīga; klubs atradīsies pašā centrā Skolas ielā 2, ēkā, kurā agrāk mājoja - «Club Essential», «Club Hollywood», kino «Oskars» un kino «Pionieris».

Jaunā kluba vadība informē, ka telpām būs jauns izskats, kas mainīsies arī laika gaitā: «Diemžēl laika posms, kurš dots remontam, ir īss, un telpas tiks renovētas arī pēc kluba atvēršanas,» informē kluba pārstāvis Mārtiņš Adukonis.

Klubs «El Divino» būs kā nakts pasaule ikvienam aktīvam izklaides cienītājam, kura piecas deju zāles apmierinās dažādu mūzikas stilu cienītājus. Pastāvīgi šova elementi, dejotājas krāšņos tērpos, pasaulē slavenu dīdžeju uzstāšanās, mūzikas dažādība un augsta līmeņa serviss būs šā kluba galvenās pamatīpašības.

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu