«Mis Latvija» no Peru atgriežas ar 10 tūkstošiem (48)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar kroni, uzvarētājas lenti un 10 tūkstošiem eiro no Peru notikušā konkursa «Miss And Mister Model Intercontinental 2012» atgriezusies Latvijas pārstāve Alise Miškovska, vēsta žurnāls «Vakara ziņas».

«Mis Latvija 2011» Alise Miškovska bija vienīgā dāma no Eiropas, kas piedalījās Peru notikušajā konkursā.

"Mis Latvija 2011" Alise Miškovska veiksmīgi startējusi Peru notiekošajā konkursā «Miss And Mister Model Intercontinental 2012», atgriežoties no turienes ar uzvarētājas kroni, lentu un naudas balvu
"Mis Latvija 2011" Alise Miškovska veiksmīgi startējusi Peru notiekošajā konkursā «Miss And Mister Model Intercontinental 2012», atgriežoties no turienes ar uzvarētājas kroni, lentu un naudas balvu Foto: Publicitātes foto

Par brauciena spilgtāko mirkli Alise uzskata brīdi, kad tika paziņota konkursa uzvarētāja. «Emocijas grūti aprakstīt, jo konkursā taču biju pavisam viena! Uzvara man bija negaidīts pārsteigums!» sarunā žurnālam «Vakara Ziņas» saka Alise, piebilstot: «Talantos mans balets - «Melnais gulbis» modernajā versijā - daudzus pārsteidza, un saņēmu milzum daudz komplimentu, kas bija lielākais gandarījums, jo pati iestudēju šo deju speciāli konkursam.»

Līdz ar uzvaru konkursā Alise tika pie uzvarētājas kroņa, goda lentes, dažādām sponsoru dāvanām un desmit tūkstošiem. «Ieguvu arī vairākus draugus, kas manā sirdī paliks uz mūžu. Katrs no viņiem ir spilgta personība - otras tādas pasaulē nav. Viņi gaida mani ciemos, un es apsolīju, ka noteikti atbraukšu, jo domāju šo solījumu izpildīt,» pauž «Mis Latvija 2011».

Komentāri (48)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu