Ar gājienu un ceremoniju piektdien Liepājā atklās Latvijas III Olimpiādi (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 6. jūnijā, plkst. 21.00 Liepājā, stadionā «Daugava», norisināsies Latvijas III Olimpiādes atklāšanas ceremonija. Atklāšanas ceremonijā piedalīsies sportisti no 72 Latvijas novadiem un 9 pilsētām, Latvijas un Liepājas labākie mūziķi, un dejotāji. Atklāšanas ceremoniju translēs arī Latvijas Televīzijas (LTV) 1. kanāls, TVNET informē pasākuma mārketinga vadītājs Mārtiņš Sīlis.

Dalībnieki stadionā dosies svinīgā gājienā, kas sāksies Hika un Peldu ielas stūrī.

Dalībniekus klātienē sveiks skatītāji un amatpersonas, bet televīzijas skatītājiem tiks sniegta informācija par sportistiem, sportistu pārstāvēto novadu, sporta sasniegumiem un notikumiem.

Atklāšanas uzvedumā piedalīsies vairāk nekā 100 dejotāji no Liepājas, Durbes un Vecpils kolektīviem. To skaitā mūsdienu deju studija «Extra», TAD «Dzintariņš», TDA «Banga», TDA «Kvēle», TDA «Vaduguns», TDA «Rucavietis», JDA «Odziņa», JDK «Jumītis», JDK «Jāņupīte», JDK «Kvēle», SDK «Sidrabvilnis», kā arī cirka studija «Bez temata».

Atklāšanas muzikālo materiāla aranžijas īpaši pasākumam veidojuši Uldis Marhilēvičs un Kristaps Krievkalns. Atklāšanas ceremonijā muzicēs «Liepājas brāļi», Aivars Brīze, Andris Ērglis, Valters un Kaža, kā arī Liepājas teātra aktrise Everita Pjata.

Atklāšanas ceremonijas noslēgumā sportisti no visas Latvijas, Liepājas mūziķi un citi ceremonijas dalībnieki varēs kopā sadziedāties visiem labi zināmās Liepājas dziesmās.

Latvijas III Olimpiādē piedalīsies vairāk nekā divi tūkstoši sportistu no Latvijas novadiem un pilsētām.

Liepājas iedzīvotāji un pilsētas viesi aicināti apmeklēt gājienu un vērot atklāšanas ceremoniju klātienē, stadionā «Daugava». Ieeja pasākumā bez maksas, skatītāji tiek lūgti ieņemt vietas līdz plkst. 20:45.

Informācija par Latvijas III Olimpiādi - http://www.latvijasolimpiade.lv/

Uzziņai:

Latvijas Olimpiāde ir nozīmīgs notikums Latvijas sportā, kas pulcē kā Latvijas pašvaldību labākos sportistus, tā ļauj gūt sportisko apliecinājumu amatieru līgas komandām un individuālo sporta veidu pārstāvjiem gan no galvaspilsētas, gan Latvijas reģioniem.

Latvijas III Olimpiāde norisināsies no 6. līdz 8. jūlijam Liepājā. Olimpiādē tiks pārstāvētas 26 disciplīnas 22 sporta veidos. Latvijas II Olimpiādē tiks noskaidrota sportiskākā Latvijas pašvaldība un labākie Latvijas sportisti. Vienlaikus Latvijas III Olimpiāde būs viens no pēdējiem atlases posmiem XXIX Olimpiskajām spēlēm Londonā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu