Jaunais līderis Latvijas kinoteātros - «Vampīru mednieks» (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Latvijas kinoteātros notikusi līderu maiņa un par skatītāko filmu kļuvusi «Abrahams Linkolns: Vampīru mednieks 3D» («Abraham Lincoln: Vampire Hunter»), ziņo «kinokino.lv».

Jau prognozēts, ka starp VAMPĪRU MEDNIEKU (vesela nedēļa uz ekrāniem) un «Paramount» studijas animācijas filmas «Madagaskara» trešo daļu «Madagaskara 3» («Madagascar 3: Europe's Most Wanted») varētu izvērsties sīva cīņa, un tā arī ir noticis. Šajā cīņā nedaudz pārāks izrādījās «Vampīru mednieks», kas uzrunājis 5049 skatītājus pirmajās septiņās izrādīšanas dienās.

Otrajā vietā atrodas «Madagaskara 3» ar 4969 pārdotām biļetēm. Ņemot vērā iepriekš minēto, var droši teikt, ka reālais apmeklētības līderis nedēļas nogalē bijis tieši «Madagaskara 3». Kopumā aptuveni trīs nedēļu laikā pārdots jau vairāk nekā 70 000 biļešu.

Trešo vietu ieņem vēl viens nedēļas jaunums, proti, «Maģiskais Maiks». Šī filma uzrunājusi 1028 skatītājus. Filma ar Teitamu un Metjū Makonahiju galvenajās lomās vēsta par īstu vīriešu draudzību striptīza dejotāju pasaulē. Galvenajā sieviešu lomā - Olīvija Manna (Olivia Munn).

Ceturtajā vietā esošajai «Snow White And The Huntsman» («Sniegbaltīte un mednieks») tikai ar sešiem skatītājiem mazāk.

Krietni pieticīgāk par gaidīto klājies trešajam nedēļas jaunumam, mūziklam «Mūžīgi roks» («Rock Of Ages»). Filma ar 796 skatītājiem noslēgusi pirmo piecnieku.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu