Vidzis sajūsmā par Braiena Adamsa koncertu (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pirmdienas, 2.jūlija, vakarā «Arēnā Rīga» notiekošo izcilā kanādiešu rokmūziķa Braiena Adamsa koncertu apmeklēja arī pazīstamais spēkavīrs un šova «Dejo ar zvaigzni» uzvarētājs Raivis Vidzis ar draudzeni - kosmetoloģi Sintiju Geilašu. Viņi gan nepriecājās par fotogrāfu mēģinājumiem nobildēt abus kopā.

«Ideāli!» - tā Vidzis raksturoja Braiena Adamsa koncertu, atklājot, ka šo mūziķi klausījies jau otro reizi. «Mēs gan klausījāmies ļoti mierīgi - dejot negājām, taču brīžiem dziedājām līdzi. Un mums abiem ar draudzeni tiešām patika tas, ko dzirdējām!»


Vidzis arī priecājas par Braiena Adamsa lielisko fizisko formu, ko, pats būdams sportiska un veselīga dzīvesveida piekritējs, labi varot novērtēt. «Nospēlēt divarpus stundas bez pārtraukuma - tas Adamsa gados tiešām ir nopietni! Man patika, ka viņš, atšķirībā no dažām te bijušajām zvaigznēm, kas nospēlē labi ja stundu, tiešām spēlēja ar atdevi. Lieliskas emocijas!»

Koncertu apmeklēja arī pazīstamais vairāku restorānu īpašnieks Jānis Jenzis
Koncertu apmeklēja arī pazīstamais vairāku restorānu īpašnieks Jānis Jenzis Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Taujāts, vai abi ar draudzeni apmeklēs vēl kādu šīs vasaras koncertu, Vidzis atteic, ka apdomā, vai doties uz angļu mūziķa Stinga koncertu Rīgā. «Iespējams, ka iešu. Viņš jau ir tikpat profesionāls,» spriež spēkavīrs. Savukārt augustā paredzētais popdīvas «Lady Gaga» koncerts viņu neinteresējot. «Ja cilvēks šādi var sevi apkārt ar gaļas gabaliem, man tas liekas dīvaini, un galīgi neuzrunā,» Vidzis lakoniski nosaka.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu