Seksīgākie Holivudas veģetārieši (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Starptautiskā dzīvnieku aizsardzības biedrība PETA nosaukusi seksīgākās slavenības, kas ir veģetārieši. Apkopojot balsojumu interneta lapā Peta.org, šo titulu ieguvuši aktieri Džesika Česteina un Vudijs Harelsons.

Uzvarētāji izvēlēti no sarakstiem, kuros tika minētas 50 slavenības, kas ievēro veģetāro diētu (jāpiebilst, ka vīrieši un sievietes tika minēti atsevišķi).

Džesika Česteina apsteigusi tādas skaistules kā Pamela Andersone, Natālija Portmane, Olīvija Valdai, Anna Hetaveja, Rūnija Mara, Alīsija Silverstouna, Mišela Feiefere u.c.

Savukārt Vudijs Harelsons balsotājiem šķitis tīkamāks nekā Bils Klintons, Braiens Adamss, Maiks Taisons, Pols Makartnijs vai Prinss.

Aktieris Vudijs Harelsons, kurš allaž tēlo nežēlīgus slepkavas, atzīts par seksīgāko Holivudas veģetārieti
Aktieris Vudijs Harelsons, kurš allaž tēlo nežēlīgus slepkavas, atzīts par seksīgāko Holivudas veģetārieti Foto: AFP/LETA

Arī šogad sarakstā tika minēti iepriekšējā gada uzvarētāji – aktieri Kristena Viga un Rasels Brends. Taču «seksīgākā un slavenākā veģetārieša tituls» reti kad vienam un tam pašam cilvēkam tiek piešķirts divus gadus pēc kārtas.

Džesika atklāj, ka veģetārajam dzīvesveidam ir pievērsusies jau 15 gadus, no kuriem pēdējos piecus gadus ievēro stingru vegāna diētu.

Harelsons stāsta, ka par veģetārieti kļuvis jau pirms trīsdesmit gadiem. «Biju pumpains pusaudzis, kuram allaž tecēja deguns, līdz kāda simpātiska meitene autobusā reiz deva padomu pārstāt ēst taukainu barību, lai atbrīvotos no izsitumiem.» Vudijs Harelsons ieklausījās šajā padomā, lai gan šis stāsts un fakts, ka viņš pat nepieskaras gaļai, nekādi neiet kopā ar nežēlīgā slepkavas tēlu filmās. Aktieris gan šajā sakarā mīl ironizēt. Turklāt Harelsons, tāpat kā Česteina, ir vegāns.



Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu