Kavendišam uzvara «Tour de France» otrajā posmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Pazīstamais Lielbritānijas riteņbraucējs Marks Kavendišs no «Sky Procycling» komandas pirmdien izcīnīja uzvaru prestižā daudzdienu velobrauciena «Tour de France» otrajā posmā.

207,5 kilometrus garajā posmā finiša spurtā Kavendišs apsteidza vācieti Andrē Greipelu, kurš pārstāv «Lotto Belisol» komandu. Savukārt trešais finišu sasniedza austrālietis Metjū Goss no «Orica GreenEdge» vienības.

Šī Kavendišam bija karjeras 21.uzvara «Tour de France» posmos.

Kopvērtējumā gan līderpozīciju saglabāja šveicietis Fabians Kanselara («RadioShack»), kurš aizvadītajā sestdienā uzvarēja sacensību prologā.

Kopvērtējumā tagad joprojām septiņas sekundes no Kanselaras atpaliek brits Bredlijs Viginss no «Sky Procycling» komandas un Silvēns Šavanels no Francijas («Omega Pharma-Quickstep»).

Velobrauciens ilgs līdz 22.jūlijam.

Kā ziņots, velobraucienā šogad nepiedalās neviens Latvijas riteņbraucējs. Neviens Latvijas riteņbraucējs «Tour de France» velobraucienā nav startējis kopš 2003.gada, kad 116.vietā kopvērtējumā ierindojās Romāns Vainšteins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu