Fabregass: Mums ir fantastiska komanda (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola izlases pussargs Fransesks Fabregass pēc kļūšanas par Eiropas čempionu futbolā pauda neviltotu prieku par komandas kārtējo panākumu starptautiskajā arēnā. Viņš slavēja Spānijas valstsvienību, norādot, ka tā ir fantastiska komanda.

«Neticami. Man trūkst vārdu, lai raksturotu šā brīža sajūtas. Ceru, ka iesāktais turpināsies, mums ir jauna komanda,» Fabregass izteicies UEFA oficiālajā mājas lapā. «Izlasē ir mainījusies pārliecība un psiholoģiskā sagatavotība.»

Fabregass soda laukumā rezultatīvi asistēja Davidam Silvam, kurš 14. minūtē atklāja cīņas rezultātu.

«Mūsu komanda smagi strādā, tā ir pacietīga un spēlē disciplinēti. Nekad nav bijušas problēmas ar disciplīnu - neviens nav kavējis treniņus. Mums ir fantastiska komanda,» viņš sacīja.

«Esmu cītīgi strādājis, lai palīdzētu izlasei šajā garajā turnīrā. Gribu pateikties saviem partneriem, kuri man ticēja,» teica viens no Spānijas izlases līderiem. «Viņi zināja, ka es no bērnības neesmu spēlējis uzbrucēja pozīcijā, taču uzticējās man, ar ko es lepojos, ka varēju palīdzēt šai komandai pēdējos trijos lielajos turnīros.»

Līdz šim nevienai nacionālajai komandai nebija izdevies triumfēt divos Eiropas čempionātos pēc kārtas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu