Lauris Freibergs aicina kurzemniekus iesaistīties Iedvesmas skrējienā (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aicinot kurzemniekus uz aktīvu dzīves veidu un labdarību, 29. jūnijā Jūrmalas parkā, Liepājā motosportists Lauris Freibergs pulcēja kurzemniekus uz kopīgu «Samsung» Iedvesmas skrējiena «Hope Relay» startu Latvijas SOS bērnu ciematu atbalstam.

Vēl līdz jūlija vidum, aicinot piedalīties Iedvesmas skrējienā «Hope Relay», «Samsung Electronics Baltics» piedāvā ikvienam Latvijas iedzīvotājam iejusties Londonas Olimpisko spēļu lāpas nesēja lomā, paveicot labu darbu.

Katrs no mums var palīdzēt audžuģimenēm Latvijas SOS bērnu ciematos, jo par 3 noskrietiem, ar velosipēdu nobrauktiem vai kā citādi aktīvi mērotiem kilometriem «Samsung» ziedo 1 eiro bērniem, kuri dzīvo Latvijas SOS ciematu audžuģimenēs.

Foto: Publicitātes foto

Liepājā Lauris Freibergs kopā ar citiem sportiskiem kurzemniekiem veica kopīgu Iedvesmas skrējiena distanci. Pasākumā piedalījās arī dažādas komandas, gan skrienot, gan braucot ar velosipēdu – Liepājas domes komanda, Olimpiskā centra komanda, komanda «Superkauss» u.c.

Piedalīties «Samsung» Iedvesmas skrējienā var ikviens, kurš viedtālrunī lejuplādējis bezmaksas aplikāciju «Hope Relay» un reģistrējis savu dalībnieka profilu. Par katriem ar aktivizētu aplikāciju mērotiem 3 kilometriem «Samsung» ziedo 1 eiro bērniem Latvijas SOS ciematu audžuģimenēs. Maksimālā vienā dienā mērotā distance var būt 42 km, vidējam ātrumam nepārsniedzot 40 km stundā.

Foto: Publicitātes foto

«Samsung» Iedvesmas skrējienā «Hope Relay» līdz šim savākti vairāk nekā 12 000 eiro SOS bērnu ciematiem un mēroti vairāk nekā 36 000 kilometru. Labdarības kampaņa turpināsies vēl līdz jūlija vidum, kad uz Lielbritāniju dosies Latvijas pārstāvji 2012. gada Londonas Olimpisko spēļu lāpas stafetē – restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, Ieva Liepiņa no Rīgas, četrpadsmitgadīgā Linda Kļaviņa no Valmieras SOS bērnu ciemata un Aivars Čaklis no Ventspils.

«Hope Relay» aplikācija bez maksas pieejama «Samsung Apps», «Google Play» un «App Store».

Lejupielādē "Hope Relay" aplikāciju šeit!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu