Rīgā kanādiešu mūziķis Braiens Adamss (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šovakar, 2.jūlijā Rīgā koncertu sniegs pasaulslavenais kanādiešu dziedātājs Braiens Adamss (Bryan Adams), kurš uzstāsies «Arēnā Rīga», informē koncertaģentūras «FBI» sabiedrisko attiecību speciālists Kristaps Kārkliņš.

Mūziķa koncertā nebūs iesildītāju, tāpēc koncerta rīkotāji aicina apmeklētājus ierasties savlaicīgi. Koncerta sākums paredzēts plkst.20, bet «Arēnas Rīga» durvis koncerta apmeklētājiem būs atvērtas no plkst.18.

Mūziķa veiksmīgā karjera ilgst jau trīsdesmit gadus, un viņa 15 albumi visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 55 miljonu lielā tirāžā. Mūziķa dziesmas ir iekarojušas topu pirmās vietas, un starp tām ir tādas slavenas kompozīcijas kā «(Everything I Do) I Do It for You», «Please Forgive Me», «Have You Ever Really Loved a Woman?», «Summer of '69», «The Only Thing That Looks Good on Me Is You» un citas.

Kanādiešu mūziķis ieguvis daudzas nozares atzinības. Dziedātājs 15 reizes ticis nominēts «Grammy» balvai un ir ieguvis divus šos prestižos apbalvojumus. Tāpat viņš saņēmis 18 Kanādas mūzikas prēmijas jeb «Juno» balvas, kas ir analoģiskas «Grammy» balvai, tostarp arī kā labākais vīriešu vokālists. Kopumā «Juno» balvai Adamss bijis nominēts 56 reizes.

Adamss ir ne tikai atzīts dziedātājs, bet arī komponists. Viņš bijis vairākkārt nominēts «Golden Globe» un «Oskara» balvām par mūziku filmām, kā arī apbalvots ar divām «Ivor Novello» prēmijām par dziesmu komponēšanu.

Mūzika nav Adamsa vienīgā aizraušanās, jo viņš zināms arī kā kaislīgs fotogrāfs - viņa darbi tikuši publicēti tādos modes un dzīvesstila žurnālos kā «Vogue», «Harper’s Bazaar», «Esquire», «i-D» un citos.

Septembrī iznāks Adamsa pirmā fotogrāfiju grāmata «Exposed».

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu