Rupjais lācītis Tedijs iekaro kinozāles (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Teju visi nedēļas jaunumi Ziemeļamerikas kinoteātros aizvadījuši ļoti labu un pat izcilu nedēļas nogali. Līdz ar to ienesīgāko filmu augšgalā šonedēļ novērojamas ievērojamas izmaiņas. Pagājušās nedēļas līdere - jaunākā «Pixar» animācijas filma «Drošsirde» («Brave») šonedēļ piekāpusies rupjam lācītim vārdā Tedijs.

To, ka Tedijam («Ted») no visiem jaunumiem varētu būt lielākais potenciāls, kino eksperti jau prognozēja, bet sasniegtais rezultāts ir negaidīti augsts. Filma iekasējusi 54,1 miljonu, kas ir visu laiku labākais starts starp oriģinālām «R rated» komēdijām. Nopietns pieteikums aptuveni 150 miljonu iekasēšanai.

Filmas autors ir vairāku populāru TV animācijas seriālu (tostarp «Family Guy») radītājs Sets Makfarlens. Galvenajās lomās Holivudas zvaigznes Marks Vālbergs (Mark Wahlberg), Mila Kunisa (Mila Kunis) un Džiovani Ribisi (Giovanni Ribisi).

Vēl starts padevies arī filmai «Maģiskais Maiks», kura iekasējusi 39,1 miljonu. Visticamāk, galvenās lomas atveidotājam Čaningam Tatumam (Channing Tatum) tā kļūs jau par trešo filmu šogad, kas iekasējusi vismaz 100 miljonus.

Foto: publicitātes

Uz trešo vietu atkritusi animācijas filma «Drošsirde», tiesa, ieņēmumi bijuši augsti. Filma iekasējusi 34 miljonus, bet kopumā pirmajās desmit dienās iekasēti jau aptuveni 130 miljoni.

Spēcīgs starts, neskatoties uz pieticīgo izrādīšanas mērogu, arī «Madea's Witness Protection», kas iekasējusi 26,3 miljonus (tātad 4 filmas šajā nedēļas nogalē ar vismaz 20 miljoniem). Pirmo piecnieku noslēdz «Paramount» studijas animācijas filmas «Madagaskara» trešā daļa «Madagaskara 3» («Madagascar 3: Europe's Most Wanted») ar 11,8 miljoniem.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu