«McDonald’s» diviem bērniem no Latvijas dāvina iespēju iziet EČ fināla spēles laukumā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šo svētdien, 1.jūlijā, «McDonald’s» kampaņas «Ieved stadionā zvaigzni!» ietvaros divi bērni no Latvijas – Jēkabs Āzers (8 gadi) un Daņila Derevjanko (8 gadi) – dosies uz UEFA EURO 2012 finālturnīru Kijevā un miljoniem skatītāju priekšā ievedīs stadionā kādu no Eiropas futbola zvaigznēm, TVNET informē «McDonald’s» mārketinga daļa.

Abi bērni dosies uz UEFA EURO 2012 finālspēli Kijevā, un viens no viņu kvēlākajiem sapņiem tiks piepildīts – plecu pie pleca iesoļot stadionā kopā ar kādu no saviem lielākajiem futbola elkiem. Jēkabs cer ievest stadionā Serhio Ramosu, savukārt Daņila – Ikeru Kasiljasu. Puikas joprojām nespēj noticēt, ka tieši viņiem būs iespēja klātienē jau šo svētdien Kijevā piedzīvot tās emocijas, kuras miljoniem skatītāju vēros tiešraidē pie televizora ekrāniem visā pasaulē. Gan Jēkabs, gan Daņila cer, ka kādreiz paši piedalīsies čempionātā un pārstāvēs Latviju.

«McDonald’s» abiem bērnam un viņu vienai pavadošajai personai nodrošina pilnu brauciena komplektu: aviobiļeti, trīs dienu uzturēšanos viesnīcā Kijevā, biļeti uz Eiropas čempionāta futbolā finālspēli, ekskursiju pa pilsētu un gida pakalpojumus, transfēru no lidostas un atpakaļ, oficiālo sporta formu, kā arī citas dāvanas un suvenīrus.

«McDonald’s» šogad Latvijā kampaņas «Ieved stadionā zvaigzni!» ietvaros piedāvāja iespēju doties uz UEFA EURO 2012 finālturnīru Kijevā. Viens no bērniem, Jēkabs Āzers, tika noskaidrots izlozē, kurā piedalījās labākie un sasniegumiem bagātākie 10. un 11. marta «Futo kausa» posma jaunie futbolisti. «Futo kauss» ir «Bērnu futbola attīstības centra» sadarbībā ar futbola klubu «Miko» rīkots futbola turnīrs bērniem, kas pulcē vairāk nekā 1000 jaunos futbolistus vienā posmā. Otrs bērns, Daņila Derevjanko, tika noskaidrots «McDonald’s» rīkotajā zīmējumu konkursā, kurā varēja piedalīties bērni, kuri bija iesnieguši savus zīmējumus par tēmu «Mans draugs – futbols!» jebkurā no «McDonald’s» restorāniem vai atsūtījuši tos pa pastu.

Šogad kopumā «McDonald's» dod iespēju 682 bērniem no 34 Eiropas valstīm ievest stadionā kādu no Eiropas futbola zvaigznēm. UEFA EURO 2012 organizētāji ir noteikuši, ka par futbola zvaigžņu pavadoņiem drīkst būt bērni vecumā no 6 līdz 10 gadiem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu