11 metru sitienu sērija pulcē Spānijā visu laiku lielāko TV auditoriju (4)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Futbola valstsvienības 11 metru sitienu sērija Eiropas čempionāta (EČ) pusfināla spēles izskaņā trešdien Spānijā pulcēja valstī visu laiku lielāko televīzijas auditoriju.

Pēcspēles sitienos nodrošinātajā uzvarā pār Portugāli izšķirošajiem brīžiem televīzijā Spānijā sekoja 18,141 miljons līdzjutēju, bet absolūtais skatītāju maksimums – 19,086 miljoni – pie tālrāžiem bija kulminācijas brīdī pusstundu pirms pusnakts, kad Sesks Fabregass trāpīja izšķirošo sitienu, liecina mediju konsultāciju uzņēmuma «Barlovento» dati.

Spēles pamatlaiku, kas Doņeckā beidzās bez vārtu guvuma, Spānijā noskatījās 14 miljoni futbola fanu. Pagarinājumā, kas arī nepalīdzēja uzvarētāja noteikšanā, līdzjutēju skaits televīzijas pārraidē pieauga līdz 16,484 miljoniem cilvēku.

Apkopotā statistika un rekords attiecas uz auditoriju televīzijas pārraidēm vismaz piecu minūšu garumā.

Jau ziņots, ka pēcspēles sitienos Spānijas izlase portugāļus uzvarēja ar 4:2 un nodrošināja iespēju svētdien Kijevā aizstāvēt kontinenta čempionu titulu. Pasaules kausa īpašnieku spāņu pretinieks kļūs zināms ceturtdien Varšavā Vācijas un Itālijas valstsvienību cīņā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu