Midltone šogad apģērbiem iztērējusi 35 000 GBP (37)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Par stilīgāko britu dāmu dēvētā Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone pievērusies iepirkšanās priekiem dizaineru veikalos, raksta britu prese. Saskaitot aizvien krāšņi tērptās Kembridžas hercogienes pirkumus, secināts – kopš gada sākuma viņa apģērbam iztērējusi vairāk nekā 35 tūkstošus britu mārciņu.

Patiešām, jaunajai sievietei, kura neilgi pēc laulībām pagājušā gada aprīlī pasludināja, ka nekļūs par «apģērbu verdzeni» un uz savu medusmēnesi devās «Zara» kleitā, kas maksāja 49,99 GBP, tas ir visnotaļ iespaidīgs cipars.

"Alexander McQueen" kleita, ko Ketrīna Midltone vilka uz Elizabetes II Dimanta jubilejas pasākumu, maksāja 1185 GBP
"Alexander McQueen" kleita, ko Ketrīna Midltone vilka uz Elizabetes II Dimanta jubilejas pasākumu, maksāja 1185 GBP Foto: AFP/LETA

Kā raksta britu laikraksts «Dailymail», neparastākais šķiet tas, ka rēķinu par hercogienes žilbinošo drēbju skapi, nolēmis publiskot nevis hercogienes vīrs, bet gan vīratēvs – princis Čārlzs.

Tiesa, nākotnē topošais karalis – princis Viljams -, kurš gadā pelna «tikai» 44,000 GBP kā helikoptera pilots, ir piekritis apmaksāt tās hercogienes kleitas, kuras tiek vilktas uz publiskiem pasākumiem. Viņam gan par ienākumiem nevajadzētu žēloties, jo pagājušonedēļ, sagaidot 30.dzimšanas dienu, princis no savas mātes – 1997.gadā bojāgājušās princeses Diānas – mantoja 10 miljonus GBP.

"Our Greatest Team Rises Gala Diner" pasākumam Keita bija izvēlējusies "Jenny Packham" kleitu, kas maksā aptuveni 2050 GBP, un "Jimmy Choo" kurpes par 450 GBP
"Our Greatest Team Rises Gala Diner" pasākumam Keita bija izvēlējusies "Jenny Packham" kleitu, kas maksā aptuveni 2050 GBP, un "Jimmy Choo" kurpes par 450 GBP Foto: AFP/LETA
Aprīlī kādas filmas pirmizrādē Keita ieradās "Matthew Williamson" darinātā tērpā, kura cena - 1089 GBP
Aprīlī kādas filmas pirmizrādē Keita ieradās "Matthew Williamson" darinātā tērpā, kura cena - 1089 GBP Foto: AFP/LETA
Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu