Grilēšanas šovs «Ar gardu muti!» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

TV3 skatītājiem piedāvā grilēšanas šovu «Ar gardu muti», kuru vadīs kolorīta persona Inta Bekera vārdā – viņš ir mūziķis un pavārs, arī metālmākslinieks un piedevām vēl motobraucējs.

Jūlijā TV3 ekrānos varēs redzēt jaunu kulinārijas raidījumu par grilēšanu, kūpināšanu un žāvēšanu «Ar gardu muti». Turpmāk katru svētdienas rītu grilēšanas un kūpināšanas eksperts, mūziķis, pavārs, metālmākslinieks un motobraucējs Ints Bekers gatavos pie dabas krūts. Jaunais raidījums skatītājiem atklās pa kādai interesantai receptei un pavārmākslas noslēpumam.

Pildīts un grilēts ananāss šokolādes mērcē, liellopu aknu un puravu iesmiņi, vistas kundze zem plūmju sedziņas

- to visu un vēl daudz ko citu I.Bekers gatavos, izgājis ārpus ierastās virtuves teritorijas. Raidījuma veidotāji aicina baudīt vasaru pie Latvijas skaistās dabas un, protams, atcerēties aiz sevis atstāt sakoptu vidi. Tā darīs ik nedēļu visas vasaras garumā, tāpēc atliek vien nenokavēt, vērot un apgūt I.Bekera grilēšanas noslēpumus, lai vēlāk redzēto izmēģinātu savā dārzā.

Iepazīstot vadītāju

Argardumutivadītājs Ints Bekers dzimis Rīgā, mācījies Rīgas 7.vidusskolā un Rīgas 9.maiņu vidusskolā. Pēc vidusskolas beigšanas gadu strādājis metālapstrādes uzņēmumā, 1998.gadāarizcilību beidzis Turības mācību centra Restorānu servisa skolu. Pēc skolas beigšanas strādājis vairākos Rīgas restorānos par pavāru un šefpavāru.

Pats sevi dēvē par filosofu, mākslinieku, brīvdomātāju un cilvēku, kurš pats sev saimnieks. Labprāt pavada laiku sabiedrībā, taču neiebilst pabūt arī vienatnē, kad veido skulptūras un praktiskas dizaina lietas no nederīgām auto, moto un citu mehānismu sastāvdaļām. Papildu visam I.Bekers ir motociklistu kluba Mc Oppozitors biedrs un dibinātājs. Bērnībā vispirms bijuši mopēdi, bet motocikls vienmēr bijis viņa sirdī. Bet arī tas vēl nav viss - jaunā raidījuma vadītājs darbojas grupā D11 Blues Band kā vokālists, spēlē ģitāru un blūmīzeri, kā arī raksta dziesmas. Lieki piebilst, ka I.Bekeram patīk gatavot ēst, jo sevišķi zivis un gaļu, un mājās plīts šeptes uzticētas tieši viņam.

Iedvesmojietiesargrilešanas raidījumu «Ar gardu muti» no 1.jūlija svētdienās 9:25 TV3!

Prieks kopā būt!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu