Krievu teātrī suminās labākos aktierus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Altenbergs

22. jūnijā Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris slēdz savu 129.sezonu ar skatītāju ļoti iemīļotu iestudējumu - muzikālo izrādi «Tango ar Stroku» (izrādes pirmizrāde notika 10.martā, sezonas noslēgumā tā tiks nospēlēta 15.reizi), informē teātra pārstāve Inga Aizbalte.

Teātra Mārketinga nodaļa turpina jau pirms desmit gadiem iedibināto tradīciju, aicinot skatītājus gan elektroniskā veidā, gan uz vietas (kases vestibilā un skatītāju foajē) divu mēnešu garumā aizpildīt anketas, lai varētu noteikt labāko aktieru un režisoru darbu (skatītāju simpātijas: «Labākā aktrise», «Labākais aktieris» un «Labākā izrāde»), izvērtējot aizejošās sezonas sešus jauniestudējumus uz Lielās skatuves: «Grenholma metode», «Cilvēks un džentlmenis», «Labās asinis», «Mazās Eglītes lielais ceļojums», «Tango ar Stroku» un «Indrāni».

Par tradīciju ir kļuvis tas, ka Krievu teātra Garantu biedrība Latvijā apbalvo ar naudas balvām Labāko aktieri un Labāko aktrisi; Labāko jauno skatuves mākslinieku par radošiem panākumiem aizejošajā sezonā apbalvo Swedbank; visiemīļotāko vecākās paaudzes aktieri «skatuves veterānu» sveic veikalu tīkls «Rimi Latvia» un visu beidzot – sezonas labāko jauniestudējuma režisoru (pēc skatītāju domām) sveiks teātra sadarbības partneris «Kaļķu vārti».

Jau tradicionāli pats teātris apbalvos «rezultatīvāko» skatītāju, kas ir noskatījies visas sezonas pirmizrādes (šos faktus iegūstam no biļešu pārdošanas programmas datu bāzes).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu