«Detektīves Veronikas Marsas» otrā sezona LNT

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Viena no fanu visiemīļotākajām varonēm televīzijā vienā no vislabākajiem jauniešu detektīvseriāliem - «Detektīve Veronika Marsa»! Seriāla ilgi gaidītais turpinājums LNT kanālā no 30.jūnija sestdienās ap plkst. 14.30.

Jaunā sezona sākas dažus mēnešus pēc tam, kad beidzās iepriekšējās notikumi. Visu vasaru Veronika veltījusi tam, lai atkal varētu dzīvot «normālu» dzīvi. «Normāli» - tas tagad ir viņas lozungs! Draugs viņai ir, puisis arī, viņas vecumam normāls, garlaicīgs viesmīles darbs, un Lili Keinas slepkava ir aiz restēm. Jau rīt Veronika sāk iet pēdējā klasē, un viss šķiet vislabākajā kārtībā! Taču jāatzīst, ka Neptūna tomēr ir ļoti pārvērtusies, kopš prokurors atcēla Logana apsūdzību. Arvien notiks kas tāds, kas liks Veronikai atkal uzņemties izmeklēšanas. Kā gan lai nepalīdz labākajam draugam Volisam, kas izmests no basketbola komandas, jo nav izturējis narkotiku pārbaudi, kaut narkotikas nelieto nemaz? Bet visļaunākā būs traģiskā autobusa avārija, ko uzskatīs par negadījumu.

Bet Veronikai liksies, ka nogalināt bija plānots tieši viņu! Tieši šī būs tā mīkla, kuras atbildes tiks meklētas visu otrās sezonas laiku.

Pa vidu neaizmirstot lieliski veidotus atsevišķus, vienu sēriju garus stāstus.

Seriāla fani zina, ka seriāla «Detektīve Veronika Marsa» panākumu pamatā ir vairāki aspekti - sākot ar ļoti pievilcīgu, drosmīgu, tomēr ievainojamu meiteni notikumu centrā, beidzot ar dažādiem interesantiem tēliem otrajā plānā un aizraujošu sižetu ar neparedzamiem notikumu pavērsieniem. Un, protams, labu tiesu melna humora «Bafijas pret vampīriem» stilā. Seriāla autors Robs Tomass šajā sezonā ir meistarīgi kāpinājis detektīvintrigu, izveidojot melu, maldināšanas un negaidītu pavērsienu tīklu, kurā skatītājs iepinas arvien ciešāk līdz pat pēdējai sērijai. Lai arī Veronika joprojām ir seriāla centrālais tēls, šķiet, ka notikumi vairs tik ļoti nekoncentrējas ap viņu kā pirmajā sezonā. Tad viņa izmeklēja savas labākās draudzenes slepkavību, meklēja savu pazudušo māti. Nu ir iesaistīti vairāk cilvēku, ir vairāk notikumu, kas liek parādīties jauniem varoņiem un piešķir dziļumu tai pasaulei, kurā dzīvo Veronika Marsa. Veronika gan ir gudra, taču viņas spriedumi ne vienmēr ir vissaprātīgākie, un tāpēc meitene iekuļas dažās bīstamās situācijās. Viņai gadās neveiksmes, un tieši tas padara šo varoni reālistisku.

Kristena Bella joprojām paveic lielisku darbu Veronikas Marsas lomā.

Viņa saņēmusi daudz uzslavu par savu Veronikas atveidojumu un, jāatzīst, pelnīti.

Džeisons Dorings Logana lomā iemantojis velnišķīgu pievilcību, zem kuras vārās vāji slēptas dusmas, kuras izraisījusi atklāsme, ka paša tēvs gulējis ar viņa meiteni un vēl izrādījies tās slepkava.

Enriko Kolantoni Veronikas tēva lomā lieliski apvieno vecmodīga šerifa bravūru ar gādīga tēva sirsnību. Tieši Veronikas un viņas tēva kopīgās ainas veido seriāla sirdi, tāpēc ir tik grūti piedzīvot brīdi, kad Veronika izdara ko tādu, ka zaudē sava tēva uzticēšanos.

Seksīgā Karizma Kārpentere skolas populārā, bagātā puiša Dika Kasablankasa un viņa jaunākā brāļa Kesidija, ko visi sauc par Bebru, jaunās pamātes lomā parādās arvien biežāk. Ne tikai šī skaistule saista «Detektīvi Veroniku Marsu» ar pirms desmit gadiem slaveno seriālu «Bafija pret vampīriem», ar kuru «Veronika» tik bieži salīdzināta. Un no «Bafijas» te ir vēl arī Alisona Henigena Logana nejaukās māsas Trīnas lomā.

Divi izcili režisori/ scenāristi, kas abi esot lieli šā seriāla fani, parādās epizodiskās lomās. Pats Džoss Vīdons, «Bafijas pret vampīriem» autors, un Kevins Smits no filmām par «Džeju un Kluso Bobu» un «Klerkiem». Gluži sev netipiskā jaunā Neptūnas mēra lomā šķiet piemeklēts aktieris Stīvs Gatenbergs no «Policijas akadēmijas» filmām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu