Latvijas seksīgās omītes uzlabo formas (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jmfoto.lv

Sieviešu biedrības «Emergo» Latvijas vecmāmiņu konkursa «Vecmāmiņa 2012» dalībnieces sākušas nopietni gatavoties finālam. Tādējādi vecmāmiņas, uzlabojot savu fizisko formu, izmēģināja spēkus uz trenažieriem, vingroja ar hantelēm, kā arī apguva defilē iemaņas.

Konkursa «Vecmāmiņa 2012» ietvaros notika sportisko aktivitāšu un skaistumkopšanas diena. Vecmāmiņas, ģērbušās sporta tērpos, bijušās sporta deju dejotājas Lienes Skulmes vadībā apguva pirmās defilē iemaņas. Defilē nodarbības vecmāmiņām notiks regulāri - līdz pat konkursa finālam. Tādējādi konkursa dalībnieces spēs sievišķīgi kustēties, demonstrējot tērpus.

Vecmāmiņas arī sporto. Uzlabojot fizisko formu, konkursa dalībniecēm bija iespēja izmantot sporta kluba «Global fitness» piedāvātos pakalpojumus – izmēģināt spēkus uz visdažādākajiem trenažieriem, pavingrot ar hantelēm, kā arī relaksēties pēc treniņa, apmeklējot džakuzi un pirti. Sportiskās aktivitātes omītēm apgūt palīdz «Global fitness» pārstāve Jeļena Gubska un veselīgā un sportiskā dzīvesveida piekritēja un viena no konkursa organizatorēm Elita Drāke.

Pēc fiziskajām aktivitātēm konkursa dalībniecēm tika dota iespēja apgūt «Mary Kay» skaistumkopšanas rituālus «Spoguļu akadēmijā». Konkursantes mācījās pareizi kopt savu ādu un prasmīgi uzkrāsoties. «Spoguļu akadēmijas» filozofija: «Ikviena sieviete grib izskatīties kopta, jauna un skaista.»

Paralēli skaistumkopšanas rituālu apguvei omītēm bija iespēja piedalīties Elitas Drākes sagatavotā dzīves vērtību un personības noteikšanas testā. Katrai dalībniecei bija jānorāda savas dzīves prioritātes un attiecīgi tās jāizanalizē. Uzdevums bija vienlaicīgi gan sarežģīts, gan vienkāršs, un rezultāti izrādījās pārsteidzoši arī pašām dalībniecēm.

Atraktīvā un piesātinātā diena tika iemūžināta arī fotogrāfijās, līdz ar to konkursa «Vecmāmiņa 2012» dalībniecēm bija iespēja sajust atšķirību, fotografējoties gan sporta nodarbību laikā, gan pēc skaistumkopšanas procedūrām - skaisti sapucētām izejamos tērpos.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu