TVNET un «Junkers» pateicas par labiem darbiem, kas sasildīja! (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Labi darbi sasilda!

TVNET un «Junkers» izsaka pateicību visiem, kuri piedalījās sociālajā projektā «Labi darbi sasilda!» un sniedza savu palīdzību.

«Junkers» sadarbībā ar TVNET vēlas pateikties visiem, kuri atsaucās uz www.dzīvosilti.lv aicinājumu palīdzēt darbos tiem, kam dzīvē nav veicies tik labi, kā cerēts. Paldies, ka nesēdēji dīvānā, rokas klēpī salicis, bet aktīvi iesaistījies darbos. Tavas rokas noteikti darba nebijās, un katra sniegtā palīdzība tiešām tika augstu novērtēta.

Paldies sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem, kuri iesaistījās projektā. Liels paldies tiem, kuri atsaucās uz aicinājumu un palīdzēja kādam vientuļam cilvēkam, sirmgalvim vai nelaimē nokļuvušam. Tomēr visvērtīgāko pateicību katrs palīdzības sniedzējs pelnīti saņēma tieši no cilvēkiem, kam sniedza palīdzību.

Foto: Labi darbi sasilda!

Arī «Junkers» kolektīvs piedalījās projektā un palīdzēja vientuļai sirmgalvei Mežotnē. Tika iesēti burkāni, iestādīti sīpoli, kokiem apgriezti zari, saskaldīta malka un nopļauta zāle. Tas viss bija iespējams, pateicoties palīgiem - bērniem no SOS ciematiem, kam «Junkers» katru gadu cenšas palīdzēt, dāvinot SOS bērnu ciematiem solāros paneļus. Šoreiz bērni pretī dāvāja savu laiku un darbu.

Foto: Labi darbi sasilda!

Bet ar to labie darbi nebeidzas. Laiku pa laikam tie tiks apkopoti www.dzivosilti.lv mājas lapā, un arī turpmāk varēs pieteikties palīdzēt kādam sirmgalvim vai sirmgalvei, kam paveikt kādu mājas darbu jau kļuvis par grūtu. Tāpēc, ja vēlies izdarīt kaut ko vērtīgu vai nezini, kā nosvinēt savu dzimšanas dienu, vai vēlies sarīkot team building savā darba kolektīvā, vai vienkārši vēlies izrauties ārpus betona masīviem un palīdzēt darbos kādam, kurš to patiesi novērtēs, - droši piesakies www.dzivosilti.lv mājaslapā! Tāpat kā Rīga nekad nav gatava, arī darbi nekad nebeidzas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu