Kristena Stjuarte nominēta visvairāk «Teen Choice» balvām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Filmu sērijas «Twilight» («Krēsla») aktrise Kristena Stjuarte saņēmusi visvairāk «Teen Choice» balvu nomināciju.

Aktrise nominēta trīs «Teen Choice» balvām, savukārt aktrises filmas «Breaking Dawn - Part 1» («Rītausma. 1.daļa») un «Snow White and the Huntsman» («Sniegbaltīte un mednieks») pretendē uz septiņiem apbalvojumiem.

Stjuarte nominēta kategorijās «labākā romantiskās filmas aktrise» un «vasaras filmu aktrise», kā arī «kino skūpsts» par ainu ar aktieri Robertu Patinsonu.

Ceremonijas rīkotāji paziņojuši, ka pasākumu vadīs amerikāņu aktrise Kristena Bella, R&B dziedātāja Džordina Spārksa, aktrise un dziedātāja Selēna Gomesa, seriāla «Prett Little Liars» («Mazās jaukās meles») aktrise Lūsija Heila un citi.

«Teen Choice Awards» balvas, ko nosaka 13 līdz 19 gadus vecu fanu balsojums internetā, ik gadu tiek pasniegtas televīzijas, kino, mūzikas un sporta zvaigznēm. Balvu pasniegšanas ceremonija notiks 22.jūlijā un tiks pārraidīta televīzijas kanālā FOX.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu