Krauze ar latgaļu saimēm aicina līgot Rēzeknē (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

23. jūnijā plkst. 20.00 Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā norisināsies vērienīgs Līgo svētku lielkoncerts, kurā visus apmeklētājus priecēs vairāk nekā 100 dalībnieki - dziedātāji, dejotāji un aktieri.

Koncerta pirmajā daļā mākslinieki izpildīs savas mīļākās dziesmas un populārākos hitus, savukārt koncerta otrajā daļā gaidāma sadziedāšanās ar kori, solistiem un publiku, visi kopā izdziedāsim tautasdziesmas, ziņģes, kino un estrādes dziesmas diriģenta Inta Teterovska virsvadībā.

Līgo svētkos Rēzeknē uzstāsies Jolanda Suvorova, Inga un Normunds, Olga Dreģe, Dzintars Čīča, Kaspars Antess, Latgales dāmu pops, Jenny May, Borowa Mc, Roberts Pētersons, Mirdza Martinsone, māsas Legzdiņas, Laimas Muzykanti, Dziga, Patrioti.lg un daudzi, daudzi citi mākslinieki.

Līgotājus priecēs arī dziedošās latgaļu saimes – Eriņi, Igauņi, Puncuļi un Uškāni.

Uzreiz pēc lielkoncerta plkst. 23:00 sāksies lustīgā Līgo nakts zaļumballe.

Foto: publicitātes

Koncerta dienā Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā līgotāji tiks gaidīti no plkst. 19:00, lai varētu ieņemt labākās vietas. Plašā izvēlē būs iespēja baudīt visdažādākos ēdienus, Jāņu sieru un Latvijas labāko alus darītavu alu.

Pirmās 1000 biļetes par 3 Ls, vēlāk 4 Ls, pasākuma dienā 5 Ls

Bērniem līdz 10 gadu vecumam kā arī Jāņiem un Līgām ieeja bez maksas - uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu