Raivis Vidzis izved sabiedrībā savu efektīgo draudzeni (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Spēkavīrs Raivis Vidzis (36) aizvien biežāk sabiedrībā iziet kopā ar savu jauno un efektīgo draudzeni Sintiju Geilašu. Kādreizējā sportista dzīvē pēdējā gada laikā notikušas vairākas būtiskas izmaiņas. Vidzis pārtraucis profesionālā sportista karjeru, šķīries no sievas Aleksandras Čuprikas un notievējis par vairāk nekā 23 kilogramiem.

Pagājušās nedēļas nogalē kādreizējais spēkavīrs Raivis Vidzis ar savu jauno simpātiju, kosmetoloģi Sintiju devās izklaidēties. Abi atpūtās Vernisāžas klubā «Coyote Fly». Aizvien biežāk spēkavīrs sabiedrībā iziet jaunās draudzenes sabiedrībā.

Savulaik spēkavīrs Raivis Vidzis, piedaloties TV3 deju šovā "Dejo ar zvaigsni", iejutās pat populārā multeņu varoņa Šreka tēlā
Savulaik spēkavīrs Raivis Vidzis, piedaloties TV3 deju šovā "Dejo ar zvaigsni", iejutās pat populārā multeņu varoņa Šreka tēlā Foto: Sejas.lv

Abi mīlētāji burtiski staro no laimes. Pēc šķiršanās no sievas Raivis jau atguvies. Turklāt spēkavīrs priecājas, ka nometis svaru, līdz ar to viņš izskatās daudz slaidāks. Šovasar Raivis ieplānojis ne tikai vizināties ar savu motociklu, bet sarunā ar Sejām atklāj, ka daudz būs jāstrādā. «Nauda būs jāpelna,» viņš nosaka.

Tiesa gan, ne jau jaunā draudzene ir iemesls, kāpēc izjuka spēkavīra Vidža laulība ar aerobikas treneri Aleksandru. Abi jau ilgāku laiku vairs nedzīvoja kopā. Šā gada maijā tika šķirta Raivja un Aleksandras Čuprikas laulība. Viņi apprecējās 2010. gada 6. novembrī.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu