Kino rullītis: «Neiznīcināmie» sados mums pa muti (28)

Mārtiņš Otto
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Līdz filmas «Neiznīcināmie 2» pasaules pirmizrādei (kura vienlaicīgi ar pārējo planētu notiks arī Latvijā) palikuši vēl 3 mēneši. Droši vien nav vērts pat lieku reizi atgādināt, ka šī ir viena no gada visvairāk gaidītajām asa sižeta filmām.

«Neiznīcināmo» turpinājumā tādi zvaigznes kā Silvestrs Stalone, Arnolds Švarcenegers, Brūss Viliss, Džeisons Stethems un daudzi citi laidīs lietā dūres 17. augustā. Atšķirībā no «Neiznīcināmo» pirmās daļas filmu papildinājuši vēl vairāki jauni varoņi, kurus atveidos Žans Klods van Damme, Laiems Hemsvorts un Čaks Noriss. Supervīriešu rindās pieņemta arī sieviete – šarmantā ķīniešu aktrise Ju Naņa.

Filmas budžets ir vairāk nekā 100 miljoni ASV dolāru.

Apraksts: Bārnijs (Silvestrs Stalone) un viņa komanda atkal sanākuši kopā, lai veiktu, kā viņiem pašiem šķiet, kārtējo uzdevumu. Tomēr šķietami vienkāršais darbiņš izrādās slazds un, kad bojā iet viens no komandas locekļiem, «Neiznīcināmie» dodas ienaidnieka teritorijā, lai atriebtu kritušo biedru. Kā noskaidrojas, varoņiem nāksies mainīt pasaules spēku sadali. Vai ir vērts stāties pretī tiem, kas kontrolē masu iznīcināšanas ieročus? Protams, jā!

Uz Latvijas kinoekrāniem «Neiznīcināmie 2» jau no 17. augusta!

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu