«Fonofest» izziņo Rokskatuvi (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikas un sporta festivāla «Fonofest» ietvaros «Circle Pit Shows» piedāvā rokskatuvi, uz kuras uzstāsies 12 grupas no septiņām valstīm, to starpā Krievijas apvienība «The Korea» un ex-Defdump sastāvs «Heartbeat Parade» no Luksemburgas, informē Jānis Sildniks, «Fonokluba» pārstāvis.

Festivālā rokmūzikai būs veltīta atsevišķa skatuve, kura šogad pulcēs tādas grupas kā «The Korea» (Ru), «Heartbeat Parade» (Lu), «Insane» (Hu), «Sanctimony», «Moving To Ashbury» (Se), «Before A Burning Earth» (Pl), «All Day Long», «Faithful In Misfortune», «Emerald» (Ee), «Rebel Riot», «Ghetto Zloba» un «Double Blast Heroes».

Pēc ilgāka laika pārtraukuma Latvijā atgriežas grupu «Defdump» un «Riktus» dalībnieki, tiesa, šoreiz ar nosaukumu «Heartbeat Parade». Grupa apliecinās, ka dalībnieki vēl aizvien spēj sniegt enerģisku post-hardcore stila uzstāšanos ar metāla, math-rock un, protams, DIY (do it yourself) indie roka pavedieniem.

Krievijas progresīvā metāla grupa «The Korea» savas gaitas aizsāka jau 2003.gadā. Pavisam nesen apvienība klajā laida albumu «The Chariots Of The Gods», ar singlu «The Chaos Theory» kļūstot par vienu no pēdējā laika spēcīgākajiem atklājumiem Krievijas metāla skatuvē.

Atgādinām, ka mūzikas un sporta festivāls «Fonofest» Uplandos pie Cēsīm norisināsies jau astoto gadu pēc kārtas, uz vairākām skatuvēm pulcējot tādus mūziķus kā «The Asteroids Galaxy Tour» (Dānija), «Pērkons», «GACHO», «Labvēlīgais Tips», «Deep Insight» (Somija), «Satellites LV», «Pienvedēja Piedzīvojumi» un daudzus citus.

Festivālu papildinās arī plašs klāsts sportisko aktivitāšu, tostarp volejbola, futbola, skeitborda un skimborda sacīkstes.

Biļetes iepriekšpārdošanā par Ls 15 pieejamas visās Biļešu servisa kasēs.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu