Benita Sadauska apdāvina bērnunama bērnus (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Auto salona «Domenikss» vadītāja Benita Sadauska bija sarīkojusi īpaši emocionālus svētkus un atrakcijas bērniem. Turklāt mersedesu tirgotāja pasniedza īpašu dāvanu Imantas bērnunama bērniem – 30 pārus jaunu «Nike» sporta apavu.

Mersedesu tirgotāja Benita Sadauska pie ieejas autosalonā pati sagaidīja mazākos ciemiņus. Par bērnu ballīti bija īpaši padomāts, jo autosalonā starp mersedesu rindām bija iekārtotas dažādas radošās darbnīcas, kur bērni varēja zīmēt vai pārtapt par kādu no «Formulas 1» braucējiem.

Bērni varēja nobaudīt dažādu garšu saldējuma kokteiļus, biezpiena sieriņus vai lekt īpašās B-klases klasītes, kā arī iesaistīties picu pagatavošanā. Par muzikālo noformējumu rūpējās Intars Busulis, Jolanta Strikaite un Kārlis Lācis kopā ar «Dzeguzēniem». Savukārt par labu noskaņojumu bērniem gādāja kādreiz slavenais jokdaris Aldis Kalniņš.

Muzikālu priekšnesumu auto salonam «Domenikss» un tā vadītājai Benitai Sadauskai bija sagatavojis Āra Ziemeļa vadītais Imantas bērnunama ansamblis. Sarunā ar Sejām Ziemelis pastāstīja, ka Imantas bērnunama bērni ar savu muzikālo priekšnesumu vēlējušies pateikties «Domenikss» auto salonam par dāvanā saņemtajiem sporta apaviem. «Mūsu bērnunama audzēkņi var izpausties gan sportā, gan mūzikā. Bērniem gan puišu, gan meiteņu komandām ir labi panākumi futbolā, kā arī muzikālajā jomā,» teic Ziemelis.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu