Ar «Instrumentu» koncertu ieskandina Iedvesmas skrējienu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien koncertzālē «Palladium» notika grupas «Instrumenti» koncerts, ieskandinot «Samsung» Iedvesmas skrējienu «Hope Relay». Tajā ikviens līdz pat jūlija vidum aicināts skriet, braukt ar velosipēdu, skrituļslidām vai jebkā citādi aktīvi veikt labdarības distanci, un «Samsung» par katriem 3 veiktajiem kilometriem ziedos 1 eiro bērniem SOS ciematu audžuģimenēs.

«Hope Relay» ir starptautiska labdarības akcija, kas norisinās 19 valstīs, tai skaitā Latvijā, un ilgs līdz par jūlija vidum, kad uz Lielbritāniju dosies mūsu valsts pārstāvji Londonas Olimpiskās lāpas stafetē.

Akcijas laikā «Samsung Electronics Baltics» aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju iejusties Londonas Olimpisko spēļu lāpas nesēja lomā un, skrienot vai kā citādi aktīvi veicot vismaz 3 kilometru distanci, palīdzēt audžuģimenēm Latvijas SOS bērnu ciematos. Piedalīties «Samsung» Iedvesmas skrējienā var ikviens, kurš viedtālrunī lejuplādējis bezmaksas aplikāciju Hope Relay un reģistrējis savu dalībnieka profilu. Aktivizējot aplikāciju, par katriem noskrietiem, ar velosipēdu nobrauktiem vai kā citādi aktīvi mērotiem 3 kilometriem «Samsung» ziedos 1 eiro bērniem, kuri aug Latvijas SOS ciematu audžuģimenēs. Maksimālā vienā dienā mērotā distance var būt 42 km, vidējam ātrumam nepārsniedzot 40 km stundā.

«Samsung» Iedvesmas skrējienu atbalsta arī citas sabiedrību iedvesmojošas personības, tajā skaitā restorāna «Vincents» šefpavārs un biedrības «Slow Food Riga» priekšsēdētājs Mārtiņš Rītiņš, kurš otrdien, 29. maijā Iedvesmas skrējiena atklāšanas pasākumā tika paziņots kā vēl viens «Samsung» lāpnesis, kurš šovasar piedalīsies Londonas Olimpisko spēļu lāpas stafetē Lielbritānijā.

Iedvesmas skrējienu atbalsta arī «Samsung» sūtne Londonas Olimpiskajās spēlēs, vieglatlēte Ineta Radeviča, kura pašlaik atrodas Krievijā, gatavojoties startam olimpiādē. Atbalstītāju vidū arīdzan biatlonists Oļegs Maļuhins, motosportists Lauris Freibergs, kā arī aktieri Gundars Grasbergs un Juris Žagars. Viņi piedalīsies īpašajos Samsung Iedvesmas skrējienos Daugavpilī, Liepājā, Jelgavā un Valmierā, aicinot iesaistīties un paveikt labu darbu arī reģionu iedzīvotājus. Iedvesmas skrējiens Baltijas valstīs noslēgsies līdz ar Baltijas Olimpiskās lāpas nesēju došanos uz lāpas stafeti Lielbritānijā.

Lejupielādē "Hope Relay" aplikāciju šeit!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu