Usmā desmito reizi notiks Eiropas kausa posms burāšanā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F/64

Jūnija pirmajās dienās Usmas ezerā norisināsies Latvijas atklātais čempionāts mikroklases jahtām. Šogad sacensības ir apvienotas ar 2012. gada Eiropas kausa posmu, kas Latvijā tiek organizēts jau desmito reizi, TVNET informē Latvijas Zēģelētāju savienība.

Jau piektdien, 1. jūnijā, pēc sacensību svinīgas atklāšanas tiks doti pirmie starti, kam sekos braucieni arī sestdien un svētdien. Cerot uz burāšanai labvēlīgiem laika apstākļiem, organizatori un tiesnešu kolēģija paredz iedot kopumā līdz pat desmit startiem. Tas savukārt sportistiem nozīmē spraigāku cīņu un vienlīdzīgākas iespējas uzvarēt.

Līdz reģistrācijas biroja atvēršanai čempionātam pieteikušās jau 12 komandas, ieskaitot vairākas komandas no Krievijas. Novērtējot latviešu viesmīlību un augsto organizatorisko līmeni, uzaicinājumam tiesāt sacensības atkārtoti ir atsaucies Starptautiskās burāšanas federācijas (ISAF) viens no vadošajiem tiesnešiem Luidži Kukoti (Luigi Cuccoti). Viņa prasmes un taisnīgumu augstu vērtē arī mūsu burātāji.

Nedēļas nogale Usmas jahtklubā solās būt ne tikai sportiski spraiga uz ūdens pa dienu, bet arī saviesīgi jautra piektdienas un sestdienas vakaros. Burātāji ir atvērta publika, tādēļ ikviens interesents vai līdzjutējs ir aicināts atbraukt, iepazīties un pavadīt laiku kopā.

Sacensības organizē Usmas jahtklubs un Latvijas Mikroklases jahtu asociācija sadarbībā ar Latvijas Zēģelētāju savienību. Atbalsta - veikals Regate, firma Harken un privātā alus darītava Brālis.

Plašāku informāciju par burāšanu Latvijā un ārvalstīs iespējams atrast Latvijas Zēģelētāju savienības mājas lapā www.sailinglatvia.lv, kā arī sociālajos tīklos: facebook.com/SailingLatvia un twitter.com/SailingLatvia.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu