Blondīnes gājienā neies, bet «Prosecco» gan dzeršot (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No Daces Dēnavas personiskā arhīva

Lai gan 31.maijā visā pasaulē tiks svinēta Starptautiskā blondīņu diena, Latvijas blondīnes šogad nekādus publiskus pasākumus nerīkos. Taču, kā sarunā ar portālu «Sejas» pastāstīja asociācijas «Go Blonde» pārstāve Dace Dēnava, glāze «Prosecco» par godu šim notikumam tomēr tiks pacelta.

Dace atgādina jau pērn teikto - ka gājiens «Go Blonde» vairs rīkots netiks, jo daudziem tas neesot paticis. «Bet par svinēšanu ir labs jautājums,» viņa smaida, atklājot, ka Latvijas blondīnes par godu šai dienai un visām blondīnēm glāzi «Proseco» pacels pavisam noteikti.

Interesantākais esot fakts, ka tiek saņemti zvani un elektroniskā pasta vēstules tieši no ārzemju preses ar jautājumu, vai blondīņu gājiens tiks rīkots arī šogad. «Viņi grib, lai šis pasākums tiek atkārtots arī šogad. Acīmredzot ārzemnieki šo pērnā gada gada pasākumu uztvēra veselīgāk - ar prieku un pozitīvismu,» stāsta Dace, aicinot arī brunetes un rudmates rīkot savus pasākumus, jo - vairāk svētku taču galu galā nevienam netraucē. «Īstenībā arī mūsu pašu cilvēki tagad attapušies, ka šo pasākumu vajadzējis rīkot arī šogad. Šķiet, tomēr tas bija iemīļots, tādēļ tagad kaut kā tik gaiša un pozitīva pietrūkst...»

Tādēļ Dace un viņas kolēģes krietni piedomāšot par «Go Blonde» rīkošanu nākamgad. «Gājiens jau ir tikai mūsu asociācijas redzamā daļa. Un cilvēkiem tomēr gribas to gaišumu, prieku un smieklus,» viņa rezumē, visu matu krāsu īpašniecēm novēlot foršu pavasari un vasaru. «Lai viss izdodas, lai daudz mīlestības, prieka, smaidu un smieklu!»

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu