Rodmens izcietīs 104 stundas sabiedriskos darbos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznei Denisam Rodmenam otrdien piespriestas 104 stundas sabiedriskajos darbos par alimentu nemaksāšanu.

Tāpat šobrīd 51 gadu vecajam Rodmenam noteikts trīs gadu pārbaudes laiks.

Rodmens jau atzinis, ka

sabiedriskie darbi viņam nekļūs par lielu problēmu.

Tos bijušais basketbolists plānojis veikt netālu no savām mājām Floridā.

Iepriekš laikraksts «The Los Angeles Times» vēstīja, ka Rodmenam par alimentu nemaksāšanu varētu piespriest 20 dienu cietumsodu.

Foto: Reuters/Scanpix
Rodmens savai bijušajai sievai Mišelai ir parādā 800 000 ASV dolāru (448 800 latu)

par abu kopējo bērnu uzturēšanu. Tiesas procesa laikā bijusī NBA zvaigzne vairākkārt paziņoja, ka viņam vienkārši nav naudas, lai maksātu alimentus.

Kā tiesā izteicās Rodmens, viņš joprojām piedalās dažādos paraugturnīros Āzijā un Eiropā, lai nopelnītu līdzekļus personīgajai iztikai.

Tāpat Rodmens atzina, ka viņš netur ļaunu prātu uz Mišelu par to, ka viņa iesūdzējusi bijušo basketbolistu tiesā.

Rodmens un Mišela iepazinās 1999.gadā. Pēc gada viņiem piedzima dēls Dīdžejs, bet 2001.gadā Mišela pasaulē laida meitu Trinitiju. Rodmens un Mišela apprecējās 2003.gadā, taču jau pēc gada basketbolista sieva iesniedza šķiršanās prasību.

Foto: AP/Scanpix

Kā ziņots, Rodmens basketbolista karjeras laikā izcīnīja vairākus NBA čempiona titulus Čikāgas «Bulls» un Detroitas «Pistons» sastāvā. Sava tēla atpazīstamību Rodmens ieguva ne tikai ar demonstrēto sniegumu laukumā, bet arī ar savu matu sakārtojumu, pīrsingu un tetovējumiem.

Pagājušā gada augustā Rodmens tika uzņemts NBA Slavas zālē.

Papildus savām basketbolista īpašībām Rodmens sev uzmanību pievērsa ar izaicinošu uzvedību. Tāpat viņam vairākas reizes nācās stāties arī tiesas priekšā dažādu iemeslu dēļ, it īpaši aizdomās par izvarošanu.

Savulaik Rodmens īsu laiku bija precējies ar modeli un aktrisi Karmenu Elektru, kā arī satikās ar popdīvu Madonnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu