Elīna Doļģe dosies pa Latviju garšas meklējumos (81)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Koķetā TV dīva Elīna Doļģe šovasar nevis baudīs atvaļinājumu, bet gan pilnībā nodosies darbam, producējot jauno TV3 raidījumu «Mūsdienu Latvijas garša». Līdz pat jūnijam jānofilmē vairāki raidījumi, tādēļ Elīna ietur pauzi gan dejošanas nodarbībās, gan darbā ar pašas veidoto zīmolu «Baba Yaga».

Līdz šim TV skatītāji Elīnu Doļģi iepazinuši kā raidījumu vadītāju. Viņa vadījusi gan LNT interaktīvo raidījumu «Tautas balss», gan sarunu šovā «Vīrietis uz paklāja» mēģinājusi izvilināt dažādus noslēpumus no Latvijā populāriem vīriešiem, kā arī vadījusi kulinārijas raidījumu «Esi gardēdis». Šoreiz Elīna gatava izmēģināt spēkus nevis kā TV žurnāliste un moderatore, bet gan kā producente TV3 jaunajam raidījumam «Mūsdienu Latvijas garša».

«Man tas ir jauns izaicinājums, bet reizē arī ceļš, kuru gribu iet. Pietiekami sen strādāju televīzijā, tādēļ esmu uzkrājusi zināmu pieredzi,» atklāj Doļģe. Viņa pēdējā laikā aizvien biežāk dzirdējusi ne tos glaimojošākos vārdus, ko cilvēki velta televīzijām. «Cilvēki teic, ka televīzijā rāda ne pārāk pozitīvas lietas un kurš tad vispār skatās TV, jo tas neesot modīgi. Es gribu oponēt, jo tā vis nav. Manuprāt, televīzijai ir ļoti liels spēks. Ja vien tu nāc ar labām domām un ideju, un galvenais, ja ir plāns kaut ko pavēstīt, tad arī ir vērts to darīt,» par savu sirdslietu, darbu televīzijā, stāsta Elīna.

Koķetā Elīna Doļģe pārvērtusies līdz nepazīšanai. Ja senāk viņa bija blonda daiļava, tagad kļuvusi par spilgtu tumšmati
Koķetā Elīna Doļģe pārvērtusies līdz nepazīšanai. Ja senāk viņa bija blonda daiļava, tagad kļuvusi par spilgtu tumšmati Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Jaunais raidījums «Mūsdienu Latvijas garša» tapis divu draudzeņu un kolēģu - Adrianas Rozes un Elīnas Doļģes sarunas laikā. «Pagājušajā vasarā, kad mums abām bija brīvi vakari, radās ideja, ka gribam strādāt kopā un radīt kaut ko interesantu. Sēdējām un pļāpājām, ka gribam radīt produktu ar pievienotu vērtību. Šajā gadījumā esam ļoti norūpējušās, jo šī ideja nav no gaisa uzpūsta. Tā nebūt nav izklaide, bet gan dokumentāli izklaidējoša garšas ekspedīcija pa visu Latviju,» ar savu jauno nodarbošanos iepazīstina Doļģe. Viņa norāda, ka tik ierastos Cēzara salātus var nomainīt ar daudz latviskāku virtuvi. «Jāpopularizē mūsu pašu ūdeņos dzīvojošā zivtiņa vēdzele, kuru katrs varam nopirkt tirgū un gardi pagatavot. Mums kā raidījuma vadītājiem ir svarīgi, lai tās receptes iedzīvojas katrā virtuvē,» viņa nosaka.

Elīna ir pārliecinājusies, ka nacionāli stiprām tautām ir skaidri saprotama virtuve. Tie ir spāņi, itāļi un azerbaidžāņi. «Gribam ar šo raidījumu cilvēkiem likt aizdomāties, ka nav jau mums latviešiem tikai tie zirņi ar speķi. Mums ir ļoti daudz ko piedāvāt un ir daudz un labi produkti,» norāda Elīna.

Vaicājot, kāpēc pati TV dīva nav vēlējusies vadīt jauno raidījumu, jo tas uzticēts atraktīvajam diriģentam Intam Teterovskim, viņa nosaka, ka divus darbus vienlaikus nepaveikt.

Visu jūniju tiks filmēti jaunie raidījumi, tieši tādēļ šobrīd Elīna savu privāto dzīvi, atpūtu, aizraušanos ar deju pakārtojusi darbam TV3. Turklāt pauzi Elīna ietur arī sava apģērbu zīmola «Baba Yaga» jaunu lietu radīšanā.

Komentāri (81)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu