Skrien, lai palīdzētu Latvijas SOS ciematu bērniem (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Samsung Electronics Baltics» aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju iejusties Londonas Olimpisko spēļu lāpas nesēja lomā un piedalīties «Samsung» Iedvesmas skrējienā «Hope Relay». Skrienot vai kā citādi aktīvi veicot vismaz 3 kilometru distanci, ikviens var paveikt labu darbu un palīdzēt audžuģimenēm Latvijas SOS bērnu ciematos. Atzīmējot Iedvesmas skrējiena atklāšanu, grupa «Instrumenti» 3.jūnijā koncertzālē «Palladium» sniegs īpašu bezmaksas koncertu.

«Hope Relay» ir starptautiska labdarības akcija, kas norisinās 19 valstīs, tai skaitā Latvijā. Piedalīties «Samsung» Iedvesmas skrējienā var ikviens, kurš viedtālrunī lejuplādējis bezmaksas aplikāciju «Hope Relay» un reģistrējis savu dalībnieka profilu.

Aktivizējot aplikāciju, par katriem noskrietiem, ar velosipēdu nobrauktiem vai kā citādi aktīvi mērotiem 3 kilometriem «Samsung» ziedos 1 eiro bērniem, kuri aug Latvijas SOS ciematu audžuģimenēs.

Maksimālā vienā dienā mērotā distance var būt 42 km, vidējam ātrumam nepārsniedzot 40 km stundā.

Foto: Publicitātes foto

«»Samsung« aicina iesaistīties Iedvesmas skrējienā aktīva dzīvesveida piekritējus visā pasaulē. Tā ir lieliska iespēja sajust Olimpisko spēļu sportisko, vienojošo gaisotni un īstenot vienu no olimpiskajām pamatidejām – kopā paveikt labu darbu,» skaidro «Samsung Electronics Baltics» korporatīvās komunikācijas vadītāja Iveta Bojāre. «Samsung» Iedvesmas skrējiens šodien atklāts arī Lietuvā un Igaunijā, aicinot palīdzēt SOS bērnu ciematiem visās trijās Baltijas valstīs.

Iedvesmas skrējienu ieskandinās grupa «Instrumenti»

«Samsung» Iedvesmas skrējienu atbalsta daudzas sabiedrību iedvesmojošas personības, tajā skaitā grupa «Instrumenti», kas jau šo svētdien, 3. jūnijā, koncertzālē «Palladium» sniegs īpašu koncertu. «Instrumenti» ne tikai priecēs ar lielisku mūziku, bet arī veidos savu Iedvesmas skrējiena komandu, kurā iesaistīties varēs ikviens grupas fans un skrējiena dalībnieks. Ieeja koncertā būs bez maksas, uzrādot tālrunī lejuplādētu «Hope Relay» skrējiena aplikāciju. Vietu skaits «Palladium» ir ierobežots, taču koncertu varēs skatīties arī uz lielā ekrāna ārpus koncertzāles, jo pasākuma norises laikā Pērses ielā būs slēgta satiksme.

«Iedvesmas skrējiens apvieno divas lieliskas lietas – aktīvu dzīvesveidu un labdarību. Skrienot un sportojot, mēs darām labu savai veselībai. Kāpēc vienlaikus nedarīt labu citiem? Skrieniet, nūjojiet, brauciet ar riteni vai skrituļslidām, un kopā ar »Samsung« jūs atbalstīsiet audžuģimenes SOS bērnu ciematos,» mudina «Instrumentu» mūziķi Reynsi un Shipsi. Atklāšanas skrējienā Kronvalda parkā kopā ar «Samsung» komandu devās arī grupas pārstāvis.

Foto: Publicitātes foto

Mārtiņš Rītiņš nesīs Londonas olimpisko lāpu

«Samsung» Iedvesmas skrējiena atklāšanā restorāna Vincents šefpavārs un biedrības «Slow Food Riga» priekšsēdētājs Mārtiņš Rītiņš tika paziņots kā vēl viens «Samsung» lāpnesis, kurš šovasar piedalīsies Londonas Olimpisko spēļu lāpas stafetē Lielbritānijā. «Samsung» novērtē Mārtiņa Rītiņa ieguldījumu dabisku produktu un veselīgu ēšanas paradumu popularizēšanā, dibinot Latvijā «Slow Food» kustību. Kā norāda Mārtiņš Rītiņš, «Slow Food» kustības pamatpostulāts ir «labs, tīrs un godīgs», kas, viņaprāt, pilnībā atbilst arī olimpisko sacensību garam. «Lai uzvarētu, ir jābūt labā fiziskā formā, tīram no svešām vielām un dopinga, cīnoties tikai godīgi,» viņš piebilst.

«Lai arī neesmu sportists, bet pavārs, rosoties pa virtuvi, es katru dienu veicu kārtīgam skrējienam līdzvērtīgu distanci. Un daru to citiem par prieku! Tāpēc es labprāt piedalīšos «Samsung» Iedvesmas skrējienā, lai palīdzētu Latvijas SOS ciematu audžuģimenēm. Aicinu ikvienu man pievienoties – atbalstīsim šo olimpisko ideju un padarīsim labu darbu visi kopā,» viņš aicināja. Savu pirmo Iedvesmas skrējiena distanci Mārtiņš Rītiņš veica ar velosipēdu, un viņam pievienojās pārējā restorāna «Vincents» komanda.

Foto: Publicitātes foto

Iedvesmas skrējienu atbalsta arī sportisti un aktieri

Iedvesmas skrējienu atbalsta arī «Samsung» sūtne Londonas Olimpiskajās spēlēs, vieglatlēte Ineta Radeviča, kura pašlaik atrodas Krievijā, gatavojoties startam olimpiādē. Atbalstītāju vidū arīdzan biatlonists Oļegs Maļuhins, motosportists Lauris Freibergs, kā arī aktieri Gundars Grasbergs un Juris Žagars. Viņi piedalīsies īpašajos «Samsung» Iedvesmas skrējienos Daugavpilī, Liepājā, Jelgavā un Valmierā, aicinot iesaistīties un paveikt labu darbu arī reģionu iedzīvotājus. Iedvesmas skrējiens Baltijas valstīs noslēgsies līdz ar Baltijas Olimpiskās lāpas nesēju došanos uz lāpas stafeti Lielbritānijā.

«Hope Relay» aplikācija bez maksas pieejama «Samsung Apps», «Google Play» un «App Store».

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu