Kas ir Allas Pugačovas ienaidnieki? (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kā atklājies, primadonnai Allai Pugačovai ienaidnieku netrūkst. Turklāt izrādās, ka Alla Borisovna vairs sen netic tā saucamajai sieviešu draudzībai.

Joprojām Pugačovas ienaidniece Nr. 1 ir pazīstamā dziedātāja Sofija Rotaru. Pēc 35 gadus ilgušā naida abas mākslinieces salīga mieru Allas Pugačovas dzimšanas dienas svinībās, taču pēc tam sastrīdējās atkal. Šoreiz strīda tēma bija viesmīlība...

Par Pugačovas nelabvēli kopš seniem laikiem tiek uzskatīta dziedātāja Larisa Doļina: primadonna uz viņu apvainojusies par to, ka reiz kādā intervijā Doļina paziņoja, ka Allai jau sen laiks doties pensijā.

Alla Pugačova ar savu mīļoto Maksimu Galkinu
Alla Pugačova ar savu mīļoto Maksimu Galkinu Foto: Itar-Tass/Scanpix

«Imperatori» Irinu Alegrovu Pugačova reiz nokritizēja par neveiksmīgo vokālu, tādēļ viņas pārstāja kontaktēties. Turklāt Pugačovas meita Kristīna Orbakaite katrā izdevīgā gadījumā cenšas Alegrovai «iedzelt».

Allas un Mašas Rasputinas draudzība beidzās pēc tam, kad Rasputina nodziedāja duetu ar Pugačovas bijušo vīru Filipu Kirkorovu.

Šādi uzskaitīta Primadonnas nelabvēļus varētu vēl ilgi, turklāt žurnālists Artūrs Gasparjans, kurš šo pētījumu veica, uzskata, ka neviena no pieminētajām slavenībām nekad neatzīsies, ka ir naidā ar Pugačovu, kas tomēr uzskatāma par neapstrīdamu autoritāti...

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu