Žurnāls atklāj vampīru seksa priekus (48)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Populārais amerikāņu mūzikas žurnāls "The Rolling Stone" uz sava jaunākā izdevuma vāka ievietojis populārā vampīru seriāla "True Blood" aktierus - kailus un notrieptus ar asinīm, ziņo ārzemju prese.

Ja esat šā kompānijas HBO televīzijas seriāla cienītāji, tad šāds foto jums, visticamāk, neliksies šokējošs. Pats seriāls "True Blood" ir gana asiņains un erotisks. Tas veidots pēc rakstnieces Šerlēnes Harisas (Charlaine Harris) darbu motīviem un sižetiski apspēlē kādas šķietami parastas viesmīles Sūkijas Stakhausas (Sookie Stackhouse) ikdienu un saskarsmi ar vampīriem.

"True Blood" seriāla veidotājs Alans Bols (Alan Ball) žurnālam atklājis, ka vampīri un sekss - tās ir nesaraujamas lietas.

"Priekš manis vampīri ir sekss," viņš stāsta.

"Es nesaprotu vampīru filmas par atturēšanos no seksa.

Man ir 53 gadi. Mani neinteresē vidusskolnieki. Man viņi šķiet kaitinoši un mazinformēti."

Žurnālā tiek atklāts arī tas, kā paši aktieri tiek galā ar kailumu kameras priekšā.

Anna Pakvina (Anna Paquin), kas seriālā tēlo Sūkijas lomu, atzīst, ka pavisam kaila kameru priekšā tomēr nestājas. Viņa izmanto "plāksterus", lai piesegtu intīmākās ķermeņa daļas. Savukārt vīrieši izmanto "zeķes", lai apklātu savus labumus.

"The Rolling Stone" vāks
"The Rolling Stone" vāks Foto: publicitātes

"Man nevajag tam likt apkārt zeķi," viņš komentē.

"Ja mums kādā epizodē jāfilmējas kailiem, tad esmu kails. Tā ir bijis vienmēr."

Pašlaik Amerikā tiek demonstrēta seriāla trešā sezona.

Komentāri (48)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu