«Summer Sound» papildina Sia Radikal, Vic Anselmo un Dambis (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovasar Liepājas mūzikas festivālā «Summer Sound» alternatīvās skatuves mūziķu vidū būs sastopama grupa «Sia Radikal», «Vic Anselmo», «Inokentijs Mārpls», Skutelis un citi, informē festivāla sabiedrisko attiecību speciālists Kristofers Knesis. Par festivāla pirmās dienas galvenajiem māksliniekiem uz alternatīvās skatuves var uzskatīt grupu, kas smago mūziku izpilda latviešu valodā un ar to lepojas - tā ir grupa «Sia Radikal», kas ar debijas albuma «Monokarš» dziesmām festivāla apmeklētājus priecēja jau pērn.

Savukārt festivāla otrajā dienā ar īpašu koncertu uzstāsies gotu mūzikas tumšā lēdija «Vic Anselmo» jeb Viktorija Kukule, kuras koncerti Latvijā nemaz nav tik bieža parādība, jo dziedātāja jau labu laiku dzīvo Vācijā, kur notiek lielākā daļa viņas koncertu, turpat tiek izdoti arī viņas albumi.

Festivālā uzstāsies arī latviešu grupa «Inokentijs Mārpls», «PND», «Rūsa», «HMP?», «Age Of Stones», «The Velvet Supernova», «Rebel Riot», «The Soul Scouts», «Mango», «The Factor», «Galaxy Bosons» un «The Soul Scouts». Savukārt īpašo ārzemju visu statusā uzstāsies «The Happy Endings».

Pasākumā uz alternatīvās mūzikas skatuves uzstāsies arī hiphopa mākslinieks Skutelis, tumšie elektroniķi «STandART», kā arī grupa «Double Faced Eels».

«Summer Sound» apmeklētājiem būs atvērts no 6.jūlija pēcpusdienas. Festivāls ilgs līdz 8.jūlija rītam, un tā laikā uz septiņām pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm kāps vairāk nekā piecdesmit grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju. Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu