Miera ielas Vasarsvētki pulcē daudz interesentu (5)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Sestdien, 26.maijā, Miera ielas Vasarsvētkos jau no agra rīta interesenti varēja iepirkties ekoproduktu tirdziņā, baudīt koncertus, piedalīties dažādos konkursos un meistardarbnīcās. Kā novēroja TVNET, daudzi velobraucēji Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) pagalmā izmantoja iespēju piereģistrēt velosipēdu un saņemt reģistrācijas uzlīmi. Savukārt auto apgāšanās stendā cilvēki aktīvi izmantoja iespēju pārliecināties, cik svarīgi ir piesprādzēties ar drošības jostām, ja gadās iekļūt satiksmes negadījumā.

Plkst. 14.30 kafejnīcā «Taka» (Miera ielā 10) notika Māra Runguļa grāmatas skolas vecuma bērniem «Nekrietnais Alfrēds» atvēršana. Kopā ar grāmatas autoru tika veidots Latvijas pēdējā vecā, nekrietnā dzērāja muzejs, bija iespēja tikties ar aktieriem Gunu Zariņu un Kasparu Zāli, pašu autoru, mākslinieku Reini Pētersonu, rakstnieci un redaktori Inesi Zanderi un citiem Nekrietnā Alfrēda dzīves aculieciniekiem.

AS «Laima» svētku dalībniekus cienāja ar konfektēm, bērni varēja zīmēt. Miera ielas kafejnīcās bija iespēja nogaršot dažādas tējas, kafijas un smalkmaizītes.

Kafejnīca "Mierā"
Kafejnīca "Mierā" Foto: TVNET

Liels interesentu pulks pulcējās ekoproduktu tirdziņā, kur zemnieki piedāvāja rabarberus, garšaugus, maizi, plātsmaizes, sierus, mājās darītus vīnus. Bērniem bija iespēja izmēģināt krāsošanu ar Latvijā ražotām ekoloģiskām krāsām.

Daudzi veikaliņi savām aktivitātēm bija izvēlējušies miera tēmu.

Puķu veikala pārdevējas uz lielas planšetes izveidojušas burtu «M», kas tika izrotāts ar rozēm un mārtiņrozēm.

Vasarsvētku koncertā no plkst.12 līdz 23 uzstājās Vītolu ģimene, «Sus dungo», «Bērnības milicija», «Eņģelis», «Black Apple Market», Imants Daksis, «Jacob Noiman Festival Band», Andis Grīva, Alise Joste, «Baložu pilni pagalmi», Didzis Bordo, «Deskalighters» un citi.

Svētki Miera ielā noslēdzās plkst.23.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu