«Devils» hokejisti iekļūst Stenlija kausa finālā (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par otro šīs sezonas Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas finālisti piektdien kļuva Ņūdžersijas «Devils» vienība.

Austrumu konferences finālsērijas sestajā mačā «Devils» ar rezultātu 3:2 (2:0, 0:2, 0:0, 1:0) savā laukumā pagarinājumā uzvarēja Ņujorkas «Rangers» komandu, sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar rezultātu 4-2.

Līdz ar to «Devils» vienību tagad sagaida spēkošanās ar Losandželosas «Kings» vienību, kas Rietumu konferences finālsērijā ar 4-1 pieveica Fīniksas «Coyotes» hokejistus.

Aizvadītajā mačā pirmajā trešdaļā divus vārtus guva «Devils» spēlētāji Raiens Kārters un Iļja Kovaļčuks, bet otrajā trešdaļā neizšķirts tika panākts pēc Ruslana Fedotenko un Raiena Kelehena precīziem metieniem.

Trešajā spēles daļā rezultāts nemainījās un uzvarētāju noskaidroja pagarinājumā, kura 63.sekundē ar rezultatīvu metienu atzīmējās Edams Henriks.

«Devils» komandā spēlē arī pieredzējušais lietuviešu uzbrucējs Daiņus Zubrus, kura kontā šoreiz bija viena rezultatīva piespēle.

Zīmīgi, ka Ņūdžersijas kluba galvenais treneris Pīters Debūrs līdz šim nekad vienību nebija vadījis izslēgšanas spēlēs. Tāpat Ziemeļamerikas apskatnieki atgādina, ka «Devils» pamatvārtsargam Martinam Brodēram ir jau 40 gadi.

Šīs sezonas regulārajā čempionātā «Rangers» bija spēcīgākā komanda Austrumu konferencē, bet «Devils» šajā pašā konferencē ieņēma sesto vietu.

Pirmā finālspēle tiks aizvadīta trešdien.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu