Studentu klubā «Dzelzs vilka» tūres noslēgums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 25.maijā, plkst. 23 LMA Studentu klubā (Rīga, Raiņa bulvāris 23) notiks grupas «Dzelzs vilks» 20. jubilejas turnejas «Dzīvnieks pilsētā» noslēguma koncerts. Grupas priekšnesumā - vienā sakausējumā aizvadītā gada labākais rokmūzikas albums «Dzīvnieks pilsētā» un grupas divdesmitgades esence, informē Indra Strode, LMA Studentu kluba pārstāve.

«Dzelzs vilks» jau 20 gadus ir neatkārtojams fenomens latviešu rokmūzikā. Piedzīvojis transformāciju no zvērinātu metālmūziķu apvienības līdz smagai, romantiskai rokmūzikas formācijai tūkstošgades mijā, gājis caur latviešu tautas tekstu pirmatnībai dainās, tas ne tikai atspēries no pagrīdes, bet, nezaudējot pirmatnējo tiešumu, kļuvis par daudzu iemīļotu latviešu rokmūzikas mantru autoru.

LMA Studentu klubā līdz ar Dzelzs Vilku ienāks arī grupas jaunākais veikums - albums «Dzīvnieks pilsētā», kas atzīts par aizvadītā gada labāko roka albumu un saņēmis Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu.

«Ar jaunām idejām un 20. dzimšanas dienu fonā izdotais grupas 12. studijas albums ievedis «Dzelzs vilku» nākamajā desmitgadē - šeit skaņu tehnoloģijas spēlē lielu lomu, dziesmu teksti ievelk šīs pasaules virtuālajās un reālajās kaislībās. Enerģisks un smags disko, dziesmas, ko klausīties un dzīvot līdzi. Tāds Dzīvnieks - tāds Dzelzs Vilks,» par jauno albumu saka Juris Kaukulis.

Ieeja klubā no plkst. 22 Biļetes jau pieejamas www.bezrindas.lv

Biļešu cenas - iepriekšpārdošanā - Ls 3, koncerta dienā - Ls 5

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu